Cavaleria Black Friday 2021 | Wishlist Black Friday

Ca orice om care dorește să-și cumpere diferite obiecte la reducere, am așteptat și eu Black Friday-ul, pentru a vedea pe ce pot pune mâna din lista mea, care este destul de scurtă oricum. Mai jos aveți wishlist-ul meu, sper să cumpăr măcar jumătate din ceea ce se află aici.

Tastatură Gaming Razer Ornata V2 Chroma RGB Semi-mecanică. Îmi place foarte mult această tastatură pentru felul în care se simt tastele atunci când le apeși. Am avut ocazia să o folosesc și să mă joc cu ea, dar din păcate pentru o perioadă scurtă. Aspectul ei este superb și poate fi configurată în funcție de plăcerile tale. Poate lumina continuu, poate lumina intermitent sau poate lumina în toate culorile, formând un curcubeu. Îmi place ca o tastatură să aibă aceste lucruri, plus alte lucruri extra, precum restpalm-ul pe care îl are aceasta.

Casti Gaming Razer Kraken Black. Al doilea produs de pe lista mea este această pereche de căști. Perifericele mele necesită să fie schimbate, pentru că le-a cam trecut timpul. Căștile pe care le am în prezent sunt stricate de mai bine de jumătate de an, dar am supraviețuit cu ele așa până acum, dar e timpul pentru o schimbare, nu mai pot auzi mereu doar în partea dreaptă. Din diferitele review-uri pe care le-am urmărit, am văzut că au o calitate foarte bună și sunt foarte confortabile, lucru care este foarte important, pentru că mereu mă dureau urechile după ce mă jucam vreo 2-3 ore și aveam căștile pe urechi.

A-COLD-WALL* RHOMBUS HI-TOP. Pe ghetele acestea am pus ochii de ceva timp și sunt pe punctul de a le cumpăra. Am o problemă, niciodată nu găsesc modele care să fie pe gustul meu. Sunt foarte rare momentele în care ceva mă dă pe spate, iar acum a fost unul dintre ele. Cred că le poți purta la diferite outfit-uri și asta datorită culorii pe care o au, îi ajută să nu iasă foarte mult în evidență.

Medicine – Palton Basic. Îmi place să mă îmbrac puțin mai elegant în anotimpul rece, dar nu am avut niciodată în garderoba mea un palton. Nu am considerat că aveam vârsta potrivită pentru a putea începe să port paltoane. Acum, însă, ceva din mine mă îndeamnă să fac acest pas spre ”maturitate”, așa cum îmi place mie să spun.

Bocanci înalți piele Impermeabili Trekking crosscontact ONTRAIL MT100 Bărbați. Ghetele sunt pentru momentele în care merg pe munte. Chiar dacă aceste momente sunt din ce în ce mai rare, vreau să știu că am tot echipamentul de care am nevoie de dinainte. Ghetele mi-au fost recomandate de către un prieten care este toată ziua pe munți. Mi-a spus că sunt perfecte pentru vremea rea, dar mai ales iarna când te poți uda foarte ușor la picioare cu o altă pereche mai ieftină.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!