Cavaleria Black Friday 2021 | Transport urban

Cred că unul din cele mai importante lucruri pe care le-a schimbat pandemia este transportul. Ne aducem aminte de perioada aceea în care am stat în case și companiile aeriene stăteau cu avioanele la sol. Nici transportul terestru nu a dus-o mai bine. La metrou pe linia albastră înainte de pandemie așteptai să treacă 4-5 trenuri până să te poți urca, la fel cum se întampla și pe cele mai aglomerate linii ale STB-ului.

Acum, situația este mult mai lejeră și au fost momente când puteai să te trezești că ești singur în vagon. Ne-am întors atenția către mașinile personale sau servicii de transport precum Uber, Bolt sau BlackCab. La fel cum, din ce în ce mai des, observ pe stradă mașini de la companiile de închiriere per cursă. Dacă ești printre utilizatorii acestor servicii, îți las mai jos câteva oferte pe care le-am găsit și care cred că te pot ajuta să economisești bani în perioada următoare.

Cu o experiență de peste 15 ani, BlackCab este primul serviciu de transport cu șofer privat din România și reprezintă o alternativa viabilă de călătorie, la standarde premium.

Ai de ales din peste 150 de mașini sau peste 350 de biciclete urbane….sau poți să le combini, azi când e soare cu bicicleta, mâine când plouă cu mașina.

Prin achiziționarea acestui voucher, beneficiați de închirierea unei mașini din clasa Compact pentru un weekend la alegere până la 11.11.2022, oricând doriți în următoarele 12 luni

Prin achiziționarea acestui voucher, beneficiați de închirierea unei mașini Volkswagen Polo de la Budget Romania, pentru 10 zile, in perioada 13.11.2021 – 31.03.2022.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!