Cavaleria Black Friday 2021 | Produse Samsung de Black Friday

Poate că unul dintre cele mai iubite branduri de la noi este Samsung, așa că eu am fost tare curios să văd ce oferte au anul acesta de Black Friday. Sunt interesant în mod special de un televizor și am fost bucuros să găsesc o gamă variată în această categorie. De la televizor, am început sa mă uit și la un soundbar, și dacă tot e Black Friday, m-am uitat prin toate ofertele pe care ei le au anul acesta, de la telefoane mult iubite până la electrocasnicele care ne fac viața mai ușoară.

Lifestyle TV The Serif, QLED, Ultra HD, 4K Smart 55LS01TB, HDR, 138 cm

Cel mai mult mi-a plăcut “The Serif”, un televizor cu un design cu totul aparte. Prima impresie a fost că e ciudat, apoi când am văzut cum arată într-o cameră, am rămas plăcut impresionat. Sigur o să fie și pe gustul tău dacă, să zicem, ești artist și vrei o cameră care să arate diferit.

Televizor QLED, Ultra HD, 4K Smart 50Q60A, HDR, 125 cm

Cu tehnologie de iluminare Dual LED, oferă un contrast mai îndrăzneț, mai precis și ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu tipologia conținutului la care te uiți. Tehnologia Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare, care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

Neo QLED, Ultra HD, 4K Smart 55QN90A, HDR, 138 cm

Cu puternicul procesor quantum Samsung, cu algoritmii de învățare profundă, acest televizor creează cea mai precisă și adaptabilă experiență pe care ți-o poți imagina. Scenă cu scenă, procesorul optimizează condițiile de vizionare și îmbunătățește conținutul redat. Evoluția impresionantă a calității 4K AI oferă o rezoluție 4K completă.

Soundbar HW-Q800T, 3.1.2, 330W, Dolby Atmos, Wi-Fi

Soundbar-ul Q800T se sincronizează cu televizorul Samsung și redau împreună un sunet cuprinzător. Funcția Q-Symphony combină sunetul televizorului cu cel al soundbar-ului, oferindu-ți un nou nivel de profunzime acustică, astfel încât să te poți bucura de conținutul tău preferat. Soundbar-ul Q800T analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcție de fiecare scenă iar funcția Adaptive Sound îți permite să auzi vocile clar, chiar și la un volum redus.

Soundbar HW-Q600A, 3.1.2, 360W, Dolby Atmos, DTS:X, Tap Sound

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcțiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii Samsung TV.

Samsung Galaxy S21 5g Enterprise Edition Phantom Gray 128 GB

S21 Enterprise Edition vine cu procesor Octa-Core care atinge până 2.9 GHz și are o rezoluție de 2400 x 1080 pe un ecran Dynamic AMOLED 2x. Are 8GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, cu Dual-SIM.

Mașină de spălat cu uscător Samsung WD80T4046CX/LE, Air Wash, Eco Bubble™, Bubble Soak

Cu tehnologia Air Wash, care igienizează și elimină mirosurile din hainele tale, fără apă sau detergent. Aerul extrem de fierbinte elimină mirosurile neplăcute, precum și 99,9% din bacterii, fără să fierbi hainele sau să folosești substanțe chimice costisitoare care pot afecta mașina sau țesăturile. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii și alergeni.

Cuptor cu microunde grill, cu funcția Browning plus, 23 L, MG23K3515AW/OL

Dacă pregătiți mai multe feluri de mâncare, funcția Keep Warm menține toate alimentele la temperatura adecvată, fără a le găti în exces, cu ajutorul unui încălzitor cu grătar. Astfel, acestea vor rămâne calde și gustoase, exact ca mâncarea proaspăt preparată, fiind gata de servire. Asta cu condiția ca tu să gătești, cât de cât, acceptabil, masterchef! :))

Plită vitroceramică, Smart Touch, 3 kW C21RJAN

Cu suprafaţa de gătit din sticlă ceramică uşor de curăţat de la Samsung, cu designul plan şi ergonomic, curăţarea lichidelor vărsate şi a petelor de grăsime este la fel de ușoară ca o ştergere rapidă cu o cârpă moale. Şi pentru că suprafaţa ceramică nu se încinge precum alte plite electrice, lichidele vărsate nu se vor arde.

Mașină de spălat vase încorporabilă, 45 cm, 10 seturi, DW50R4050BB/EO

Evită deranjul creat de o mașină de spălat vase zgomotoasă. Cuva din oțel inoxidabil este proiectată pentru a face mult mai puțin zgomot. Absoarbe o mare parte din sunet și vibrații, funcționarea sa fiind astfel una extrem de silențioasă. Nivelul de 46 de decibeli este mai scăzut decât cel al unei conversații normale.