Cavaleria Black Friday 2021 | Mașini de spălat rufe

Anul acesta de Black Friday ofertele au fost destul de variate la mașinile de spălat. Am făcut o selecție cu câteva oferte care mi s-au părut interesante și îți las ce am găsit în lista de mai jos.

Mașină de spălat rufe Fram FWM-V814T2SD+++

Mașina are o capacitate de 8 kg, ceea ce o face ideală pentru toată familia și pentru obiecte mari. Puteți selecta numărul de rotații, care reprezintă viteza maximă de stoarcere, până la 1400 de rotații pe minut. Fram FWM are ecran LED cu un panou de control intuitiv cu ajutorul căruia vei alege mereu opțiunile potrivite.

Mașină de spălat rufe Slim Haier HW80-B14979-S

Cu o capacitate de 8 kg, mașina de spălat HAIER – HW80-B14979-S este potrivită pentru familiile numeroase. Cantitatea mare de rufe care poate fi spălată într-un singur ciclu, înseamnă mai puține cicluri de spălare săptămânale. Se potrivește în orice stil de amenajare datorită dimensiunii sale slim.

Mașină de spălat rufe slim Arctic APL61025XLW0

Mașina are o capacitate de încărcare de 6 Kg, afișaj LCD și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Are funcția Drum Clean cu Extra Steam, funcție prin care poți să igienizezi mașina de spălat rufe cu ajutorul aburului. Aburul este eliberat la începutul programului pentru a înmuia reziduurile din cuvă

Mașină de spălat rufe slim Indesit BWSA 71251

Cea mai bună soluție pentru spălarea zilnică prin activarea unui singur buton. Este suficient să apeși butonul dedicat (Push & Go), atunci când mașina de spălat este oprită, și să-l ții apăsat timp de 2 secunde pentru a activa programul zilnic de spălare pentru bumbac și sintetice. Programul garantează rezultate excelente la spălare (îndepărtează până la 20 de pete) în doar 45 de minute pentru 4 kg de țesături de spălat la 30°C.

Mașină de spălat rufe Samsung WW8NK52E0VW/LE

Tehnologia Eco Bubble™ curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transformă în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimină murdăria, protejând culoarea și textura hainelor. În plus, vă ajută să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!