Vasele de croazieră – Vacanțe de lux cu buget redus

Dintotdeauna concediile de pe vasele de croazieră au fost unele dintre cele mai luxoase vacanțe pe care nu toată lumea și le poate permite. Nu cele mai active sau mai antrenante, dar sigur potrivite pentru cei care caută relaxarea în locul marșului forțat prin destinațiile turistice clasice.

O știu bine și operatorii de croaziere așa că au adus pe mare, orașele plutitoare. Restaurante, baruri și magazine de suveniruri, pȃnǎ la centre SPA, aqua park-uri, bowling sau chiar cinematografe 4D și teatre. Chiar dacǎ a devenit un trend sǎ postǎm pe site-urile de socializare fotografii din cele mai scumpe și nonconformiste locuri, astǎzi am pregatit pentru voi un articol ce dovedește faptul cǎ vǎ puteți  satisface capriciul cu un buget redus și servicii de calitate.

Sunt convinsă că cel puțin o datǎ ați vizionat celebrul film Titanic.  Deși filmul are un sfârșit tragic, imaginile de pe celebra navǎ ne-au rǎmas ȋntipărite ȋn minte datoritǎ mǎrimii impresionante, a petrecerilor, a trupei de muzicieni sau a decorului modern.

În general, vasele de croazierǎ reușesc sǎ gǎzduiascǎ peste 4000 de persoane la bord, ȋn diverse tipuri de cabine: interioare, exterioare, cu balcon sau fǎrǎ, dotate corespunzator unui hotel plutitor de cinci stele. Serviciile oferite de personalul calificat de aici vǎ pot face sǎ vǎ simțiți ca niște adevarați oameni bogați. Și nu, nu trebuie sǎ dispuneți de un buget impresionant. Am sǎ vǎ prezint cȃteva oferte foarte bune, accesibile pentru toate buzunarele.

Piscină pe un vas de croazieră la răsăritul soarelui

Croaziera pe Mediterana de Est vǎ oferǎ posibilitatea sǎ vizitați orașe din Italia, Croația și Grecia, iar la bordul navei sǎ profitați de un program bine planificat de activitǎți ȋn zilele petrecute ȋn largul mǎriii. Pentru seara aveți  și aici oferte de divertisment: participați la petrecerea de bun venit oferitǎ de cǎpitan și luați parte, de asemenea, la seara de galǎ cu cinǎ specialǎ. Toate aceste servicii, pe lȃngǎ mesele aferente, sunt incluse ȋn tariful excursiei. Aveți aici oferta.

Dacă optați totuși pentru o croazierǎ pe Mediterana de Vest veți putea admira minunatele locuri din Italia, Spania și Franța, Palma de Mallorca sau Valencia fiind doar cȃteva dintre orașele care și-au cȃștigat popularitatea de-a lungul anilor datoritǎ plajelor și peisajelor. La bord vǎ puteți bucura de razele soarelui la piscină sau ȋn jacuzzi. Sau de ce nu chiar la un SPA, altǎturi de un cocktail rǎcoritor. Detalii cu cea mai bună ofertǎ aici.

O altǎ variantǎ de croazierǎ, ceva mai extravagantǎ și scumpǎ, poate fi făcută la bordul unei nave ce vǎ poartǎ pe apele Mǎrii Nordului. Danemarca, Germania, Suedia și Rusia sunt țările ce vǎ vor ȋncânta privirile timp de cȃteva ore. Concediul petrecut la bordul acestui tip de vas vǎ oferǎ aceleași privilegii ca și cele enumerate mai sus. La cel puțin una dintre opriri veți avea șansă de a cheltui o avere pe tot felul de bijuterii sau ceasuri masive. Iatǎ oferta.

Dacǎ sunteți tentați sǎ ȋncercați o astfel de experiențǎ, ȋnsǎ luați ȋn calcul varianta rǎului de mare, nu aveți de ce sǎ va faceți griji. Datoritǎ mǎrimii vaselor, stabilitatea este maximǎ, iar curenții apelor sau valurile abia cǎ se simt.

Un mic pont: ghimbirul sau fructul pasiunii fac minuni împotriva rǎului de mare.