Brățările nautice – un must have al sezonului

Personal, niciodată nu am fost atras de bijuterii. Credeam că ceasul este singura piesă acceptată și îl purtam cu multă mândrie. Însă, de câțiva ani încoace am văzut cum industria bijuteriilor pentru bărbați ia avânt. Cea mai purtată bijuterie, rămâne brățara. De la cele din lemn, până la cele din piele sau metal, există o multitudine de modele și stiluri din care poți alege.

Desigur, precum orice trend, și acesta a fost contestat. Cei care se cred mai bărbați decât alții, văd acest concept ca fiind unul feminin. Dar, noi, cei mai deschiși la nou am ales să purtăm brățări. Prin anii 2000 se purtau brățări masive, moda venind de la curentul hip-hop din USA. După aceea trendul a luat o altă întorsătură și stilul rock a câștigat teren. Și acum îmi amintesc acele brățări mari, din piele, cu ținte mari. Mai nou se poartă brățările înguste, mai multe pe aceeași mână.

Astăzi am ales să vorbim despre brățările nautice.
1

Această esetitică nautică este adoptată în fiecare an de marile case de modă odată cu venirea sezonului primăvară-vară. Astfel, inevitabil, brățările au fost influențate de acest stil. Conceptul se regăsește în diferite maniere. De exemplu, închiderea unor brățări are forma unei ancore, sau nodurile folosite sunt noduri nautice. Sfoara folosită este de asemenea rezistentă la apă.
2
Trebuie să recunosc că nu am crezut că voi purta vreodată brățari, dar acum mă trezesc chiar și cu două la aceeași mână. Îmi place că sunt versatile și cei din jur le-au apreciat repede. Le-am purtat și la costum, dar și la ținute casual. Datorită construcției din sfoară mi se par foarte potrivite și stilului military care acum este în mare vogă.

Iată cum le-am asortat noi.
Brățări GOBYA – Handmade to B sexy

3

4

5