Black Friday 2020 | Snowfeet

Snowfeet este de ceva timp și în România, iar dacă nu ai auzit până acum despre acest concept o să încerc să îți povestesc câte ceva. Dacă ești pasionat de ski, dar n-ai încercat niciodată să patinezi, ori dacă ești pasionat de ambele și vrei să le combini, Snowfeet este soluția. Practic sistemul este un melanj între cele două sporturi de iarnă. Imaginează-ți că te-ai da cu rolele pe zăpadă și că poți face cam tot ce faci pe schiuri, pe role sau pe patine în același timp. Cu siguranță este o senzație unică, dar și o experiență deosebită.

Avantajul este că poți folosesc orice fel de bocanc de iarnă sau booți de snowboard. Evident, indicat este să folosești bocanci corespunzători, unii care să susțină corect gleznele. Doar nu vrei să te rănești când faci sport, nu?

Ce mărime trebuie să alegi? Niciuna. Asta pentru că o singură mărime este bună pentru toată lumea. Dacă ai cunoștințe minime de patinaj sau știi deja să schiezi îți va fi extrem de ușor să înveți să folosești Snowfeet. În plus, dacă ești începător în ale schiatului trebuie să mai știi că este mai ușor să înveși să te dai pe Snowfeet decât să schiezi. Asta nu înseamnă că sportul este unul ușor și lipsit de adrenalină. Stai doar să vezi câteva imagini cu oameni care se dau cu aceste mini schiuri și cu siguranță o să-ți dorești să ajungi cât mai repede la munte. 

 
 
Și pentru că tot este Black Friday au și prețuri speciale la toate produsele. Își las mai joc câteva imagini și un link în cazul în care te-am făcut curios: