Black Friday 2014: Cele mai bune oferte la televizoare

Televizoarele sunt unele dintre cele mai căutate produse de Black Friday și asta pentru că nu cred că nu există om pe planeta asta căruia nu îi place să privească la un ecran mare indiferent că urmărește o emisiune, un film sau se joacă jocul preferat pe consolă ori pe PC. Alternativ, pentru cei amatori de imagine cât mai mare există varianta unui proiector. E ceva mai ieftin și poți obține o imagine cu o diagonală de până la 7 metri. Stai cu ochii pe noi și noi îți vom prezenta unele dintre cele mai bune oferte la televizoare, proiectoare și poate chiar și monitoare PC.

Televizoare

Samsung-40HU6900

Samsung 40HU6900

Anul acesta sunt de mare interes televizoarele UHD sau 4K, cele cu rezoluție de 3840×2160 pixeli. Un model care prezintă interes deosebit și care va beneficia și de o reducere pe măsură este cel de 101 cm de la Samsung, recunoscut pentru panourile sale de calitate. Ca un bonus are și interfață Smart, două telecomenzi și conectivitate Wireless. Este 4K, am spus asta nu?

Vezi prețul la eMAG
Vezi prețul la Flanco

Philips-50PFH4009:12

Philips-50PFH4009/12

Pentru cei care preferă un ecran cât mai mare și nu sunt impresionați de multitudinea de opțiuni ale unui televizor Smart avem o soluție. Acest model de la Philips are un ecran foarte bun și o diagonală de 127 cm. Este perfect pentru cele mai noi filme și jocuri iar bugetul necesar pentru achiziționarea lui va fi unul foarte mic.

Vezi prețul la eMAG
Vezi prețul la Flanco

Samsung-UE32F5300

Samsung UE32F5300

Dacă tot vorbim de televizoare ieftine, uite unul cu un preț și mai mic, unul care se pretează pentru dormitor sau pentru o bucătărie de dimensiuni impresionante. Acest model va beneficia de reducere și chiar dacă are o diagonală de 82 de cm deține și interfață Smart.

Vezi prețul la Oktal