Opel Insignia. Loialul soldat de luptă, mașină bună oricând de oraș, drum lung, cărat mobilă și sarmalele de Crăciun. Nu are nimic aparte dar face cu brio orice îi ceri. 

Cu Insignia, Opel a șters toată istoria Vectra. Și rar am văzut ca-n ultimii ani, un producător de automobile să șteargă complet din istorie un model și să-l înlocuiască cu ceva complet nou. Vectra, de exemplu, trebuia să se bată de la egal la egal cu Volkswagen Passat sau Ford Mondeo. A fost o mașină prea grea, gurmandă și deloc fiabilă. Și urâtă pe deasupra. Dacă vrei succes pe mai departe, trebuie să dai pagina. 

Insignia, așa cum o știm noi astăzi, a apărut în 2008. Filozofie nouă de design pentru care cei de la Opel au renunțat la daltă și ciocan sau probabil topor. Insignia arată chiar simpatic pe alocuri. Mai mare, mai spațios iar faceliftul pe care noi l-am testat, foarte popular printre cei care își caută mașini rulate, nu arată rău deloc. 

Și e o mașină care s-a păstrat foarte bine în timp. Nici designul nu a îmbătrânit și nici mașina testată de noi, luată de la Leasing Automobile, nu dă semne că i-au ajuns cei peste 100.000 de kilometri. Motorul încă trage bine și-i place să fie turat. Cutia în schimb, se vede că are câteva generații de povești. Cutia cu convertizor de cuplu, așa lentă, nu am mai văzut de pe la începutul aniilor 2000. 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

Suport telefon cu încărcare wireless: https://bit.ly/2EgCThr

Informații despre CASCO Assist la: https://allianztiriac.ro/

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.