S-a dus vremea bună pentru decapotabilă. Dar totuși, postăm testul cu Mini Cooper S Cabrio acum, ca să-ți faci timp să strângi bani până la primăvară.

Revenind la mașină, este una dintre cele mai puțin practice mașini pe care ți le poți cumpăra acum. Raport preț/utilitate e dezamăgitor. Cu toate astea, sunt puține autoturisme care-ți pot oferi aceeași senzație atât de faină la condus. Cooper S Cabrio se simte închegat, capabil să răspundă rapid la orice comandă din volan sau din pedala accelerație.

Și se simte bine chiar și atunci când mergi în limitele legale de viteză. Așa cum trebuie de altfel. E relaxant să știi că sub grila de ventilație falsă, se află un motor de 2 litri cu aproape 200CP. Parcă-i și auzi cum urlă, când plafonul e jos.

Altfel, Mini CooperS Cabrio e genial ca a doua mașină din familie, dacă ai bani de asemenea distracții. E chic și rapid. Și de miliarde de ori mai confortabil decât ulimele generații de Mini. Plus că poate fi personalizat în milioane de feluri. Ca să nu-ți mai spun de opționale. Te las acum cu testul nostru. Așteptăm părerea ta despre mașină, într-un comentariu mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3

    Este foarte ok acest mod de filmare! Cu acel Galaxy S6 Edge e foarte bine filmat, pentru ca se vad detalii la interior! Bafta pe mai departe!

  3. 5
  4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *