Îmi pun mari speranțe în Alpine A110. Reinterpretare modernă și spectaculoasă mașinii legendare franțuzești. A110 cântărește puțin peste o tonă dar are aproape 250CP. Ce-ar putea să iasă rău din asta? Poate doar niște derapaje ”neintenționate”?

Mult mai puțin prietenos este 911 GT3. Rachetă de circuit cu numere de înmatriculare vine cu un motor aspirat, fără turbo. Așa, ca pentru o luptă de la bărbat la bărbat. Și doar Porsche putea să-ți ceară bani în plus ca să-ți vândă mașina asta cu cutie manuală. E ca și cum ai cere în plus ca să primești și manivela care deschide geamul.

Și de altfel, tot Porsche, ne arată un Panamera break. Sau Variant cum li se mai spune prin grup. Sport Turismo e sexy… Rău… Și mi-aș lua oricând așa ceva în defavoarea unui Cayenne. Unde mai pui că e dotat până în dinți cu cele mai deștepte echipamente de bord. Adică monitoare fără butoane… pe care le apeși cu degetul. Digitale așa.

Mai multe informații în clipul de mai jos, unde ai și o galerie foto.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

GALERIE FOTO ALPINE A110

GALERIE FOTO PORSCHE PANAMERA SPORT TURISMO

You Might Also Like

One comment

  1. 1

    Porsche Panamera Break sa fure oare clinetii lui RS6? sau sa ne incadram la un Amg shooting brake….oricum super premium! ori iti place ori nu-ti place! clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *