Vorba aia, pe-afară vopsit gardul, înăuntru leopardul. Pardon, Jaguar. Jaguar XE e o mașină sexy. Subiectiv vorbind, arată bine de tot. Inspiră sportivitate chiar dacă miaună un pic rârâit, din cauza motorului diesel, evident.

Se conduce minunat și cam despre asta e vorba la Jaguar XE. Confortul nici nu contează. Ca să nu mai zic de materialele din interior. E mașina pe care o cumperi doar pentru egoismul șoferului. Până la urmă el e cel care plătește și ratele mașinii, nu?

XE cel mai ieftin mod de a intra în familia Jaguar. Are un preț de pornire de 39.000 de euro iar de banii ăștia primești echiparea PURE cu un motor de 2 litri, benzină, de 200 de CP. Pure înseamnă scaune îmbrăcate în material textil și cruise control, pe lângă volanul multifuncțional. Sistemul Incontrol Touch de 8 inch este standard, cu tot cu bluetooth. Touch Pro e sistemul mai interesant, cu ecran de 10,2 inch și vreo 300 de Watts în plus pentru muzica ta preferată.

Cele mai multe motorizări sunt de 2 litri, diesel sau benzină, în diferite variante de putere. Senzații tari oferă motorul de 3 litri, benzină și 340CP. Recomand cutia automată în 8 trepte. Standard, XE vine cu propulsie dar sunt disponibile și variante 4×4.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

12 Comments

 1. 1
 2. 2

  In masina ”Premium” Renault Megane din 2000 nu poti pleca cu portbagajul deschis.Esti atentionat foarte violent de inchiderea centralizata.Ma rog,acestea sunt detalii,dar care conteaza.Apreciez sincer tot efortul vostru.Felicitari!

 3. 3

  La fel ca și F Pace deși arata bine la exterior interioarele sunt sub orice critica, plastice ordinare, îmbinări neîngrijite, insonorizare proastă. Nu aș cumpăra mașina asta… Concurența sta mult mai bine pe toate planurile. Camera care se activează în mers mai exista și pe alte modele

  • 4

   Vorbesti prostii, are cateva mici probleme dar e chiar foarte calitativa la interior si mult peste germani, e Jaguar si piele rezistenta plus ca ai vazut in prezentare dupa 1 de mii km masina de teste e impecabila nu ca alte masini. In afara de Audi a4 nu cred ca te-ai mai urcat tu in alte masini

 4. 6
 5. 7
 6. 9

  Salut, multumim pentru toate articolele, cele mai profesionale de la noi.
  Daca se poate sa ne spuneti ce melodie e pe intro (shazam nu-i da de urma :))? Multumim.

 7. 10

  Subt curios cum.vor arata vânzările fata de giulia. Cu triada germana cred ca nu se vor compara.
  Am vazut masina si arata bine. In echiparea de baza arata ca o masina germana banala. Aici cred ca trebuia sa umble pentru a atrage mai mulți cumpărători

 8. 11
 9. 12

  mare boss ai plecat cu portbagajul deschis — panica in privirea ta am citit — n-are nimic omu’ din greseli invata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *