Așa cum zice și ea, mărimea contează. Dacă vrei să te miști repede prin oraș și să nu-ți pese de consum, piese și impozite ba nici de locurile de parcare ai nevoie de o mașină mică. Se pare că am uitat de acest lucru de-ndată ce SUV-urile au devenit un fel de normalitate paralelă.

E mișto să ai o mașină mică. M-am bucurat nespus de avantajele concurentului direct al lui Fiat 500, Mini. Loc de parcare oriunde, consum decent și incredibil de agil atunci când vrei să fie agil. Fiat 500 păstrează esența într-o caroserie mai mare decât cea originală, dar îl recunoști imediat. Rotunjit pe alocuri, spațios pentru șofer și pasager și foarte chic. E vaca de muls a celor de la FIAT, căci se vinde în continuare foarte bine la un preț mai mare decât Tipo, de exemplu.

E minunat la condus și nu prea poți să fi trist într-o astfel de mașină. N-ai cum. Combinațiile de culori, sunetul motorului de care tot o să tragi… Prea italienesc.1.2 în echiparea Lounge e cel mai bun pachet, dacă alegi și cutia robotizată. La 14.000 de euro e o mașină chic, italiano vero.

https://www.youtube.com/watch?v=rUKOGdrUAQw

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.