Bentayga este mașina perfectă de familie. E spațioasă, confortabilă și are cel mai tare sistem audio de pe planetă. Pe lângă toate aceastea, este și foarte economică. Vreo 7l/100km ne arăta bordul după ce am predat-o.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Și dacă tot nu te-am convins că e tot ce-ți trebuie de la mașină, iată un video scurt care să te convingă să faci un credit pentru această mașinuță pe care eu o iubesc.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 1. 1
 2. 2

  Gata, Marian! Cu aceste 10 argumente, m-ai convins! Dau fuga la banca sa-mi scot banii de pe card si sa-mi cumpar acest tanc, sa fiu si eu LORD, ce mama ei de treaba! Da, da, glumesc. Tot in gluma am crezut ca este si acest articol. Pentru asta m-am si uitat pana la final. Dar na, fiecare cu ce vrea sa-si cumpere.
  Dar cand aud – “potrivit pentru familie”, sau “are portbagaj spatios”…ma apuca rasul. O familie normala care are un venit din munca cinstita nu cred ca si-ar cumpara asa ceva. Numai sa te gandesti la cum va arata acea piele interioara cand copilul tau va manji cu inghetata/ciocolata etc tapiteria? Atunci sa te vad ce solutie de indepartat pete gasesti. Cel care are o asemenea masina, are si un castel, nu o vila in Pipera, sau in niciun caz un penthouse.
  Hai sa spunem partea cinstita – masina este o bijuterie, dar NU pentru Romania. Pentru drumurile si traficul infernal de aici? Sa o chinui prin Bucurestiul nostru drag, murdar? Sa o gasesti zgariata de cineva care a trecut cu carutul de la piata pe langa ea? Si multe, multe argumente ….
  Masina este pentru lorzi, pentru adevarati gentlemeni. Nu cred ca avem asa ceva in Romania…..Sau, cei cu capul pe umeri, cu bani facuti cinstit, nu cred ca si-ar cumpara o masina care trece de 400.000 EUR si sa o frece in traficul bucurestean. Eu, daca vad asa ceva prin Bucuresti, nu cred deloc ca este vreun Sir iesit la plimbare, ci ca e un marlan care vrea sa epateze. Sorry, dar altceva nu pot gandi.

  Da, da, stiu – sunt un matze-fripte care nu-si permite asa ceva, un frustrat si un invidios :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.