Indiferent că vorbim despre unul mare sau unul mic, venios ori inofensiv, viu colorat ori negru ca tăciunele, pentru mine șarpele este un animal de care vreau să stau departe. Nu știu tu, dar mie mi se face pielea de cocoș chiar și când îi văd la televizor prin ecran. Îmi este foarte frică de ei și nu-mi doresc să am vreunul prin preajmă. Și ca mine sunt mulți. Dar la fel de mulți sunt și cei care sunt fascinați de ei, îi iubesc, ba unii chiar îi cresc drept animale de companie.

Totuși, nu toate reptilele mi se par la fel de greu de suportat. Acasă, la părinții mei, am o broască țestoasă de care îmi este extrem de drag și de care chiar m-am atașat. Este chiar și sociabilă. Iese la lumină când aude voci și îi place să stea în compania noastră. În plus, când îi este foame știe unde să meargă să ceară, iar în funcție de anotimp își alege camera preferată. Dar să revenim la iubitorii de șerpi.

Dacă ai în plan să-ți cumperi un astfel de animal de companie, ai mare grijă! Vorbim despre unul exotic cu nevoie speciale care trăiește și foarte mulți ani. Deci este imporant să fii sigur că ești pregătit să ai grijă de el pe o perioadă lungă de timp. Cât costă un șarpe și întreținerea lui, te invit să vizionezi în clipul de mai jos:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Cum ai putea tu sa scrii despre ceva ce nu sti si nu iti place? lasa pe altii, cheama un specialist nu te baga tu ca ai citit in carti ….sau ai citit pe site-uri de specialitate ….
    Ramaneti va rog la subiecte pe care le stapaniti.

    • 2

      E greu de crezut că oamenii vorbesc și despre lucruri care nu le plac? Suntem deschiși la discuții argumentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.