Episodul de astăzi este dedicat celor care visează la propria afacere. Sunt sigur că nu de puține ori v-a trecut prin minte să începeți ceva pe cont propriu, fie din dorința de-a fi independent financiar, fie pur și simplu din pasiune. Și mie mi-a trecut de multe ori prin minte acest gând, așa că de ce să nu îl despicăm cât mai mai mult la Prețul Corect.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Din start îți spun că poți opta pentru opțiunea unei francize. Este varianta cea mai simplă și mai feficientă, după părerea mea, până înveți cu adevărat să faci business. Scapi de grija numelui, a imaginii și a conceptului în sine. Plus că, fiind o rețetă deja încercată ai siguranța unui succes. Lucru de care nu poți fi sigur atunci când o iei de la zero.

Nu-ți imagina că este floare la ureche, iar tu nu trebuie decât să plătești franciza și gata. Sunt multe lucruri implicate, cheltuieli și evident este nevoie de multă cumpătare, pricepre și ambiție. Așa cum spuneam, franciza îți oferă un start bun, dar ține de tine cum îți crești afacerea, cum ai grijă ca lucrurile să meargă bine și, de ce nu, cum o dezvolți mai departe. Dacă te-am făcut curios, te invit să te așezi comod, la o cafea, și hai să vorbim despre afaceri.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.