Accesoriile primăverii

Odată cu venirea primăverii, accesoriile încep să-și reintre cu putere în drepturi. Dacă până acum gecile groase și paltoanele acopereau tot ceea ce purtam, lunile călduroase permit etalarea accesoriilor. Atunci când ținuta ta este formată doar din tricou și pantaloni, accesoriile sunt ajutorul pe care vei miza în adăugarea unui plus de atitudine și identitate.

Din fericire există multe metode de a arunca gaz pe foc și de a face dintr-o ținută banală una extraordinară, așa că am identificat trei accesorii care vor oferi ținutei tale un aer de noutate. Dacă ești cu ochii pe detaliile care fac diferența, ia aminte la ce ți-am pregătit.

Șapca de baseball

Deși suntem abia la începutul acestei tendințe de a purta șapca de baseball, e clar că acest trend va exploda în perioada următoare. Judecând după prezentările marilor case de modă, sunt sigur că acest tip de șapcă este o investiție bună. Versace și Salvatore Ferragamo, Calvin Klein și chiar Balmain au introdus șapca de baseball ca parte importantă a colecțiilor de primăvară-vară 2016.

Dacă vrei să cumperi o șapcă de baseball alege din cele care conțin porțiuni de piele sau lână pentru că au un look premium. Ceea ce trebuie să eviți este acel look de tânăr pierdut în spațiu, așa că ai grijă și la cozorocul șăpcii.

 

Rucsacul

Banalul rucsac revine cu pretenții în acest sezon. Dacă eram obișnuiți să nu îi dăm atenție până acum, vă spun sigur că rucsacul este un must-have al acestui sezon. Desigur, nu vorbim despre acele rucsacuri sport. Ci despre rucsacuri reinventate, confecționate din piele și materiale premium. În ultimul timp industria modei s-a axat pe practicabilitate, astfel mai toate piesele vestimentare încep să aibă și valențe funcționale. La fel se întâmplă și cu rucsacul. Așa că pentru bărbatul modern un rucasc din piele este o alternativă de luat în considerare la clasica geantă din piele.

Dacă ești în căutarea unui rucsac premium, Bottega Veneta, Fendi și Valextra au ceea ce îți trebuie, dar dacă nu ești atât de hotărât, branduri precum Zara, H&M și chiar C&A au în colecțiile lor unele chiar interesante.

Atenție! Dacă porți sacouri cu umeri structurați, nu pune rucsacul în spate. Benzile de susținere vor deteriora umerii sacoului.

Bandana

Acum câțiva ani, bandana a avut parte de mult succes, însă datorită lipsei de inventivitate în purtarea ei, tendința a dispărut rapid. Totuși, se pare că acest sezon îi oferă bandanei o nou șansă, datorită tendințelor de abordare a unui look boem, aproape dezordonat.

Bandana va oferi un plus de imagine oricărei combinații de cămașă de in și pantaloni scurți sau chinos. Răsucește-ți manșetele cămășii, lasă primii doi nasturi desfăcuți și completează ținuta cu pantofi de tip Loafer din piele întoarsă. Astfel, obții un look plin de nonșalanță cu influențe mediteraneene.

Concluzie

Se spune că ,,Diavolul se găsește în detalii”. Ai grijă la ținutele pe care le vei purta primăvara aceasta și modul în care le vei accesoriza. Tu ce accesorii porți această primăvară?