Cavaleria Black Friday 2021 | Articole pentru bebeluși

Știu, nu te așteptai să vezi un material despre articole pentru bebeluși pe Cavaleria.ro. Dar iată, Black Friday este o ocazie perfectă să îți completezi stocurile de șervețele umede, creme hidratante pentru bebeluși și, de ce nu, scutece.

Am enumerat mai jos câteva produse pentru bebeluși: Nu că bebelușii și le-ar cumpăra singuri, dar înțelegeți voi:)


Here it goes:

Scutece-chilotel Pampers Pants XXL Box Marimea 5, 12-17 kg, 152 buc Asta e oferta cu care îți faci provizii de scutece. Nu glumesc, this is the one!

Scutece-chilotei Pampers Active Baby Extra Large 6 Jumbo Pack, +15 kg, 44 buc Am găsit cel mai mic preț. Nu e vreo păcăleală, am comparat cu toate celelalte magazine.

Servetele umede Happy cu loțiune cu vitamina E Servetele umede sunt ideale pentru ingrijirea corpului bebelusilor si copiilor, imbogatite cu vitamina E

Scutece Bambo Nature Eco-Friendly size 5 (tall), 12-18 kg, 44 buc Fabricat din materiale sustenabile, fiind prietenos cu pielea si cu mediul reprezinta calitati minunate, dar un scutec trebuie sa si performeze. Ne clasam in top, in urma testelor de performanta pentru scutece ECO.

Gel spumant Bioderma ABC Am fost în vizită acum câțiva ani la niște prieteni care tocmai deveniseră părinți. Mirosea extraordinar de frumos în baia lor fiindcă tocmai îi făcuseră baie bebelușului. Am făcut poză sticlei, chiar dacă nu am copil.

Marsupiu, Weekend, 3 pozitii, Dark Red Black Marsupiul WEEKEND este ideal pentru transportarea copilului atunci cand stati in picioare sau cand mergeti pe jos.
Exista 3 moduri de pozitionare a bebelusului:
* fata in fata.
* cu fata catre inainte.
* pozitia pentru alaptat (pozitia transversala).

Patut pliant 2 niveluri Juju Sleepy Baby, Sweet Dreams Patutul este recomandat copiilor cu o greutate maxima de 15 kg si inaltime maxima de 90 cm.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!