Cavaleria Black Friday 2021 | Activități sportive pentru copii

Da, e frig. Dar asta nu înseamnă că nu mai poți ieși cu bicicleta sau cu rolele prin parc, atât cât e soare. Cei mici, mai ales, au nevoie de activitate fizică zilnic.

În plus, primăvara vine imediat, iar perioada aceasta este perfectă pentru a cumpăra o bicicletă nouă sau un skateboard pentru cel mic sau cea mică.

Am o listă mai jos, check it out!

Penny board Sporter wt1908-a Un penny board este o soluție perfectă pentru a dezvolta musculatura picioarelor copilului.

Role reglabile TE-281A negru-albastru E clar pentru oricine cât de distractive pot fi rolele pentru copii, dar nu numai. Musai cu echipament de protecție: cască, genunchere, cotiere!

Bicicleta copii Omega Master 16″ galben Aceasta este pentru începători, dar partea bună este că roțile ajutătoare pot fi date jos, odată ce începătorii avansează.

Bicicleta copii Omega Gerald albastru 20″ Începătorul a avansat, dar a și crescut și bicicleta veche nu i se mai potrivește. Merită una nouă, pe măsura lui!

Trotineta Actuell Mini WT01-A Mereu am considerat trotinetele acestea cu trei roți foarte simpatice și copiii mici par să fie înnebuniți după ele.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!