Cavaleria Black Friday 2021 | Echipament de iarnă

Vine sezonul de iarnă peste noi și este important ca toată familia să fie pregătită pentru el, mai ales într-o zi petrecută în frig și zăpadă. Fie că îți place să schiezi, să patinezi, să te joci hochei sau să mergi în drumeții pe munte, am o listă de produse la reducere, care s-ar putea să-ți placă.

Bluză Schi Freshwarm Fermoar Scurt Verde Copii. Este foarte important ca în momentul în care copilul tău schiază, să poarte o bluză termică care să asigure respirabilitate.

Geacă schi pe pârtie 580 Albastru Damă. Nu vrei să te duci să schiezi, iar după jumătate de oră să te uzi, pentru că geaca ta nu este îndeajuns de impermeabilă.

Bocanci impermeabili respiranți Himalaya Gore-Tex MFS maro Bărbați. La fel este și în cazul ghetelor de munte. Trebuie să fie cât mai impermeabile și să nu-ți fie niciodată frig în ei. Sunt foarte mulțumit de această pereche, poți trece prin pârâu cu ea și tot nu te uzi.

Cască Schi/Snowboard H-FS 300 Mov Adulți/Copii. Această cască este dedicată mai mult celor care se dau pe placă, pentru că este puțin mai mică și îți oferă mai multă viziune, mai ales dacă faci freestyle.

Clăpari Evofit 550 schi pe pârtie Gri Damă. Acești clăpari sunt dedicați femeilor care schiază la un nivel mediu spre superior. Gheata interioară se adaptează perfect circumferinței piciorului, pentru un confort cât optim.

Colanți Schi 900 Roșu Bărbaţi. Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să accepte că pantalonii de schi sau de snowboard nu sunt îndeajuns pentru a nu-ți fi frig. Știu că este greu de acceptat, dar dacă tot trebuie să-ți cumperi o pereche de colanți, orientează-te spre ceva comod, pe care să nici nu o simți, precum această pereche.

Jachetă de schi freeride SFR 900 gri/Galben Bărbaţi. Dacă tot faci freeride și te abați de la pârtie, e bine să fii vizibil, asta în cazul în care te pierzi și trebuie să te găsească salvamontistul.

Mănuşi Schi/Snowboard SNB 900 Negru Adulți. Eu prefer acest tip de mănuși pentru zilele foarte geroase, pentru când îmi mai iau încă o pereche de mănuși pe sub aceasta.

Pantalon modulabil trekking la munte trek 500 maro bărbaţi. În primul rând, atunci când îți cumperi o pereche de pantaloni pentru trekking, vrei ca aceștia să se poată modifca și să îi faci scurți, mai ales când vremea este foarte schimbătoare.

Patine Hochei pe gheață Vapor X2.7. Patine pentru hochei pe gheață. Sunt perfecte și dacă vrei să te dai mare la patinoar, mai ales când mergi cu prietenii tăi și vrei să faci impresie bună.

Schiuri cu legături Pârtie EXPERIENCE 80 Portocaliu-Negru Bărbați. Perfecte pentru schi pe pârtie, nivel mediu de performanță. Sunt foarte ușoare și dinamice.

Șosete schi 100 Verde Adulți. Sunt foarte călduroase și comode. Amestecul de materiale garantează o bună izolare termică.Lâna izolează termic şi absoarbe transpiraţia.

Ochelari de Soare Polarizanți Drumeţie MH140 Categoria 3 Kaki Adulți. Este foarte util când mergi iarna într-o drumeție să ai o pereche de ochelari de soare la tine, pentru că zăpadă reflectă foarte multă lumină care te orbește și altfel riști să îți strici vederea.

Ghete Mid călduroase impermeabile drumeţie zăpadă SH100 Xwarm bărbați. Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă și activități zilnice pe timp de iarnă. Sunt foarte călduroase și aderente.

Rucsac Trekking la munte MT900 Symbium 70+10L Damă. Pentru o drumeție de o zi, trebuie să te asiguri că ai și un rucsac destul de încăpător, în care să-ți încapă toată lucrurile de care ai nevoie.

Bocanci înalți piele Impermeabili Trekking crosscontact ONTRAIL MT100 Bărbați. Produs conceput pentru trekking pe trasee ușoare. Asigură confort și susținere.

Jachetă impermeabilă Alpinism Albastru/Indigo Damă. Dacă ești pasionată de alpinism, mai ales în condiții extreme, această jachetă este ideală. Are fermoare mari de ventilare, fermoar etanş dublu pentru a putea apuca hamul şi 3 buzunare mari !

Mănuşi Schi/Snowboard 2 în 1 SNB 500 Negru Adulți. Produs conceput pentru schi și snowboard. Se aplică același lucru ca la mănușile anterioare, perfecte dacă mai ai o pereche de mănuși pe dedesubt.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!