5 schimbări de stil pentru vara asta

Vara este deja aici și iată un moment prielnic pentru a-ți dezvolta stilului personal. Tricourile simple combinate cu jeanși sunt deja la mare căutare pentru marea majoritate, însă după multe sezoane în care tendințele în materie de stil masculin au fost destul de clare, a venit momentul unui stil boem, dincolo de reguli. Chiar dacă regulile sunt bune a venit totuși momentul în care îți poți permite să te joci cu țesături, printuri și culori.

Prin urmare, ți-am pregătit o listă cu cinci schimbări ce vor aduce un plus de viață garderobei tale:
print1

1. Poartă printuri diferite

Printurile florale,  etnice sau de tip grafitti pot face distincția dintre o ținută bună sau una extraordinară. Dacă simți ca nu poți purta o piesă mai importantă, de exemplu, un sacou într-un print mai îndrăzneț, de ce să nu începi cu o eșarfă?


sosete-invizibile

2. Renunță la șosetele normale și poartă șosete invizibile

Nu-i așa că mama te-a învățat că “trebuie” să porți sosete cât mai lungi, ca să nu se vadă pielea piciorului când te așezi? Uită de acest sfat vara aceasta și alege să porți șosete invizibile. Îți vor asigura protecția necesară în interiorul pantofului, iar efectul acestora asupra ținutei este unul extraordinar. Nu uita să îți rulezi pantalonii și deja ai realizat cea mai mare parte a unei ținute relaxate.


culori

3. Alege culori pastelate

Dacă nu te împaci cu piesele foarte colorate, culorile pastelate sunt opțiunea perfectă. Nuanțele mai blânde dau un accent degajat oricărei ținute. Pastelurile sunt ușor de asortat și nu sunt limitate de culoarea pielii sau forma corpului. Alege niște pantaloni în culori pastelate și asortează-i cu o cămașă albă. Adaugă niște mocasini și deja vei arăta ca un miliardar relaxat care se plimbă pe străzile din Monaco.


camasa-de-in-barbati

4. Încearcă țesăturile de in

Dacă până acum jeansul și bumbacul au fost cele mai purtate țesături iată că a venit rândul inului să fie vedetă. La temperaturi ridicate îți asigură un comfort termic crescut, ajutând la o mai bună respirație a pielii. Piesele din in sunt din ce în ce mai răspândite, așadar poți începe cu achiziționarea unei cămași.


bratari

5. Accesorizează!

Nu uita că frumusețea stă în detalii. Poți purta o eșarfă, sau alege ca la sacoul de in să porți o batistă cu print floral. Nu îți fie teamă să încerci să fii original. Bijuteriile masculine s-au transformat în must-have-uri, iar brățările au devenit cele mai căutate.  O brățară va adăuga  personalitate ținutei, fără să te identifici cu stilul lui Johnny Depp.


Concluzie

Dacă până acum nu ai avut curajul să schimbi unele elemente ce țin de stilul personal, cele enumerate mai sus  nu te vor solicita foarte tare din punct de vedere financiar.

Tu decizi dacă ținutele tale vor fi la fel cu ale celorlalți o sută de bărbați de pe stradă, sau vei ieși clar din mulțime, ca un tip interesant și original.