VIDEO – UN AN CU REVOLUT – MERITĂ?

Folosesc Revolut de un an! Chiar la momentul filmării acestui clip am împlinit un an de când am început să folosesc aplicația Revolut iar acestea sunt impresiile mele după un an de utilizare a platformei cu aproape toate serviciile sale. Am auzit de Revolut la o discuție cu prietenii la restaurant, desigur. Acolo unde e distracția cea mai mare atunci când vine vorba să împarți nota de plată între 12 persoane după ce ați stat cu toții cel puțin două ore și jumătate din cei prezenți nu au deloc cash la ei. Și mai folosesc fiecare altă bancă. Să recunoaștem, cam așa am început mulți dintre noi să îl folosim, ca să achităm fiecare partea lui din cină sau cumpărăturile de la magazinul de pe colț atunci când suntem la studio.

Așa i-am convins și pe colegii mei să își facă Revolut, unul câte unul, pentru că la un moment dat plecasem la magazin cu două carduri care nu erau ale mele, și cu cash în fiecare buzunar de la pantaloni ca să nu mai fiu nevoit să împart la final bonul și nimeni să nu aibă mărunți. Am rezolvat acea problemă, însă eu am intrat mai adânc în ”ecosistemul Revolut” și am început să cercetez și planul Premium, cel cu cardul Metal la 55 de lei pe lună. Da, mi-am dorit un card metalic pe care să îl chinui așa cum vreau eu fără să îmi fie teamă că se va rupe în primul an de folosință. Și pentru că arată super cool.

Apropo, cardul albastru costă 26.99 lei și se achită o singură dată iar cel Metal e gratuit pentru planul Premium. Dacă nu vrei să plătești pentru cardul albastru și clipul de mai jos te-a covins să îți faci Revolut, poți să îl iei din link-ul meu, de aici: https://revolut.com/r/radufpxu