VIDEO – Telefonul cu gaură în ecran – Honor View 20 [PREVIEW]

Salutare și bine v-am regăsit! Acesta este telefonul cu gaură în ecran. Bine, o gaură mică, cât să lase loc pentru camera frontală și atât! Ai putea spune că este de fapt Samsung Galaxy S10, doar că acesta este deja lansat și se vinde momentan în China. Așadar, cine se inspiră de la cine?

Nu mai contează, cert este că Honor View 20 este o realitate, există, am pus mâna pe el și astăzi îți spun ce impresie mi-a lăsat. Va urma un hands-on mult mai detaliat la George pe blog, și în curând și un review complet pentru că View 20 va fi disponibil și la noi. Și abia aștept, pentru că promite tare mult, cel puțin din punct de vedere configurație.

Ecranul este de 6.4 inci cu o rezoluție de 1080×2310 pixeli și acoperă aproape integral partea din față a telefonului. Mai rămâne loc doar de cameră, despre care știm că va avea o rezoluție monstru de 25 de megapixeli. Arată bine, și cred că asta vom vedea în curând la multe din telefoanele de top anul acesta. Preconizez minimum trei telefoane de la același producător, lansate la finalul lunii februarie care vor arăta foarte similar. Da, știi deja cp vorbesc despre Samsung Galaxy S10 în toate variantele de configurație și dimensiune.

Spatele arată și el într-un mare fel, de la modul cum este finisat până la reflexiile pe care le are indiferent pe ce culoare îl alegi, cele două versiuni de albastru, roșu și desigur negru, așa cum îi șade bine oricărui telefon.

Performanța este însă de top! Procesorul este același de pe Huawei Mate 20 Pro, Kirin 980, cel pe 7 nanometri care consumă puțin curent, și desigur 6 sau 8 GB de RAM în funcție de stocare. 128 sau 256 GB, fără suport pentru card microSD. Faci și tu curățenie mai des prin fotografii și cred că vei avea nevoie având în vedere că rezoluția camerei de pe spate este de 48 de megapixeli! Așadar poze cu dimensiuni cel puțin mari. Vom vedea însă dacă cei 48 de megapixeli sunt toți acolo, și dacă se comportă de două ori sau de trei ori mai bine ca alte camere foto de telefon. Sigur vom avea un AI care să modifice parametrii fotografiilor în timp real, cu informații de la celelalte serii Huawei lansate până acum.

Și la conectivitate și software stă excelent. Vine direct cu Android 9 și cu interfața proprietară Honor, acel Magic UI acum la versiunea a doua. În rest, WiFi AC, Bluetooth 5.0, NFC și chiar USB-C 3.1 ca să transferi pozele rapid de pe telefon pe PC.

Nici bateria nu e de ici de colo, 4000 mAh cu încărcare rapidă. Cel puțin la fel de rapidă ca P20 Pro, probabil similară cu Mate 20 Pro. Știți că acela se încarcă cel mai repede, nu? Am făcut testul la George pe blog, aici!

Momentan cam acestea sunt informațiile pe care le avem despre Honor View 20. Îl voi ține în mână în mai puțin de o săptămână și am să vă povestesc mai multe despre el imediat după aceea. Sunt însă curios, cum va fi poziționat ca preț. Pentru că la cei 460 de Euro la care se zvonește că va fi disponibil pe piață s-ar putea să măture cu concurența pe orice nivel. Display, performanță, cameră și baterie, adică toate caracteristicile de care ai nevoie pentru un telefon de top!

Cam atât pentru astăzi, eu sunt Radu Neagu și ne revedem în curând cu un nou clip pe cavaleria.ro. Urmărește-ne pentru noutăți și pe pagina de Facebook și pe Instagram și să ne auzim cu bine!