[Video] Relay for reddit – aplicația internauților

Reddit este rețeaua de știri, divertisment și socializare, construită în mod exclusiv de internauți, conținutul fiind creat de comunitate. Acest conținut este organizat în “subreddit-uri”, corespunzând fiecărei arii de interes. Putem crea postări, introduce comentarii, și să votăm “up” sau “down” la postări. Cu ajutorul acestor voturi, se determină un rang al postării și, cu cât are mai multe voturi, aceasta devine virală.

Pentru toți utilizatorii de Reddit, aplicația Relay for reddit (fostă Reddit News) este perfectă pentru a comenta ultimele știri și trend-uri care se întâmplă în lume. Unii utilizatori spun că arată “mai bine decât Reddit însuși”. Are un design intuitiv, implementând totodată experiența familiară a interfeței de la sistemul Android (Material Design) și permite vizualizarea știrilor, a imaginilor și a videoclipurilor fără a mai fi nevoie să deschidem altă aplicație.

Considerând faptul că tot mai multă lume folosește această rețea de pe dispozitivele mobile, vă recomandăm aplicația Relay for reddit. Ne-a plăcut design-ul ei, faptul că are mai toate funcționalitățile pe care le găsim și pe site, și faptul că este ușor de utilizat. Puteți vedea în video-ul de mai jos un demo al aplicației.