VIDEO – Putea fi un interviu obișnuit cu Cornel Ilie…

Cornel, dacă citești și textul care introduce interviul, trebuie să îți spun ceva. Nu sunt tocmai un fan al muzicii tale. Nu mă înțelege greșit, nu e vina ta. Unul dintre cei mai buni prieteni m-a terorizat o vreme cu melodiile tale și am depășit astfel pragul de la: ”Hmmm, sună chiar bine!” până la ”Mai ascultăm și altceva că am auzit albumul acesta de 97 de ori?”.

Am devenit însă mai recent fan al omului Cornel Ilie. În primul rând te-am cunoscut prin fanii tăi de la concerte care par oameni civilizați și optimiști. Apoi pe tine. Cum să îți spun ca să nu sune nepotrivit? Ești pur și simplu un tip de treabă. Ba chiar un om mișto. Și semănăm. Desigur eu sunt afon și dansez cu două picioare stângi, luxate. Și nu sunt la fel de atrăgător pentru femei. În rest…

Știți situația aia când ai o conversație cu un amic și el îți termină frazele iar tu pe ale lui? Cred că îi spune bromance. Te invit să vezi o tentativă de interviu care s-a transformat într-o excursie de-o după amiază în care am povestit ca băieții despre viață, chitare și femei. Și despre următorul concert. Și despre mai multe lucruri. Pentru că e un tip de treabă și tocmai fusese ziua lui, l-am lăsat să îmi zboare noua dronă. Și ne-am făcut dronie.

Astăzi, într-un interviu Cavaleria.ro, Cornel Ilie de la VUNK. Pentru curioși, OZN-ul din interviu este noua Toyota C-HR pe care o vezi curând într-un test complet.