VIDEO – O LUNĂ CU MOTO RAZR 5G – Cavaleria.ro

A trecut ceva vreme de la primul contact al lui George cu Moto Razr 5G, un telefon care invocă multă nostalgie din toate punctele de vedere. Design-ul este la fel ca al vechiului Razr, ba chiar și dimensiunile se apropie foarte mult. Este sensibil mai greu pentru că are la interior de sute de ori mai multă tehnologie însă având în vedere că este un pliabil și încape în orice fel de buzunar de la orice fel de pantaloni parcă nu ne deranjează acest lucru.

La performanțe nu stă rău deloc, combinația de Snapdragon 765G cu un Android curat este ideală pentru ca un telefon să se miște bine, mai ales la lucrurile simple cum ar fi deschiderea de aplicații și navigarea prin meniu. Se descurcă mai bine la acest capitol și decât alte telefoane de top pe care le car după mine în fiecare zi.

Fotografiile vor ieși bine de fiecare dacă, mai ales dacă folosești camera principală, adică cea de pe spate. Pur și simplu închizi telefonul și deschizi aplicația de cameră, vei avea cel mai bun preview pentru selfie-uri și un ecran extra sensibil în ciuda dimensiunii reduse. Apropo, ecranul este extrem de sensibil și te poți descurca să scrii pe el un mesaj. Chiar și pe cel mic de pe fața telefonului, dacă ai suficientă răbdare.