VIDEO – Niciodată nu ai suficiente cabluri

Bine, poate e doar cazul meu, nu vreau să mă pronunț pentru toată lumea, deși am făcut-o în titlu mai devreme. Eu cel puțin așa simt, că mai am nevoie de un cablu, iar asta pleacă din trecut de pe vremea când montam computere. De fiecare dată lipsea ceva, câte un cablu, un conector, un adaptor, ce împiedica sau amâna finalitatea proiectului cu cel puțin câteva ore. Uneori chiar și cu câteva zile.

Așadar, dacă te apuci de meșterit trebuie să ai la îndemână toate sculele, curate, aranjate, pachet complet. La fel este și într-un studio de foto-video dacă te întrebai vreodată cu ce probleme ne confruntăm. Niciodată nu avem la îndemână toate cablurile necesare. Ori ne lipsește un banal cablu de alimentare ori vre-un adaptor mai special de la HDMI la micro-HDMI, eventual și cu o mufă la 90 de grade pentru altfel nu încape în camera pe care vrem să o folosim.

Am făcut așadar comandă de cabluri, și ne-am luat tot ce ne trebuie. Cel puțin așa credeam noi. Am realizat că acel cablu de audio pentru boxa de pe biroul meu este prea scurt, iar cel auriu, cu mufe mari… ei bine are mufele prea mari și nu intră în placa de sunet a computer-ului. Am început o nouă listă de cumpărături.

Sunt curios, tu ce ”pitici” ai? Sunt sigur că în funcție de hobby-ul tău ai probleme similare. Știu un amic care niciodată nu are suficient lipici prin casă, sau nu este destul de proaspăt și se usucă prea repede. Tipul construiește și asamblează modele de avioane de tot felul.