VIDEO – Gadget-uri pentru lucru de acasă

Vorbim despre tehnologie și despre cum ne poate ajuta în viața de zi cu zi, însă abia acum realizăm cât de importante sunt lucrurile de bază ca tastatura și mouse-ul pe care le folosim. Mie de exemplu mi se reproșează în fiecare zi că am o tastatură prea gălăgioasă. E drept, sună ca o mașină de scris pentru că este una mecanică, de aceea atunci când am ceva mai mult de scris sau vorbesc cu cineva la telefon sunt nevoit să schimb tastatura cu una mai silențioasă.

Am pe listă mai multe modele, Logitech K780 pentru cei care folosesc de exemplu un laptop, o tabletă și poate chiar și un sistem desktop. O conectezi la toate trei și apoi comuți rapid între ele cu o singură apăsare de buton. Apoi urmează Logi MX Keys și MX Master 3, un mouse și o tastatură pe care o folosesc atât George cât și Marian. Sunt solide, sunt pline de funcții cu o conectivitate excelentă și cu o autonomie de cel puțin trei săptămâni de utilizare. Nu cred că există ceva mai bun pentru productivitate.

Apoi, am și o variantă mai accesibilă, un kit de tastatură + mouse, Logitech MK470. Subțiri, elegante, ușoare și silențioase. Cred că este cel mai silențios mouse pe care l-am folosit, deși nu este cel mai ergonomic.