VIDEO – Cum petreci REVELIONUL online

Pentru mulți dintre noi anul acesta este, să zicem, puțin limitat. Nu vom putea să ne petrecem sărbătorile așa cum am făcut-o până acum. Un party de zile mari iese din discuție, chiar și cu teste făcute la intrare. Familia este poate prea departe și nu putem pleca din izolare ca să îi vedem, iar prietenii sunt mai temători decât noi și îi înțelegem perfect. Totuși, de anul nou nu trebuie să te deprimi și să deschizi televizorul să urmărești show-urile dedicate. Nu cred că sunt o variantă prea bună de “distracție”. Îți dau eu câteva idei mai jos, care sper să te motiveze să te simți mai bine, chiar dacă ești singur în casă.

Stai pe mIRC

A, nu știi ce este mIRC? Este străbunicul chat-ului așa cum îl știm astăzi. Dacă ai 30 și ceva de ani știi că mIRC-ul era viața ta când erai mic, singura legătură reală către lume prin intermediul internetului. Yahoo Messenger nu mai funcționează însă avem WhatsApp, Messenger, Telegram, iMessage sau orice folosești tu acum și te poate conecta cu cei dragi. Zoom sau Google Meet sunt variantele cele mai simple ca să faci o conferință și să te vezi cu toată lumea în același timp.

Joacă-te ce îți place ție

Indiferent că ești gamer de PC sau de consolă, oricare din platforme are o comunitate etraordinară care își va petrece cu siguranță revelionul online. Vor fi o mulțime de stream-uri online de urmărit pe Twitch sau pe Youtube și toate te vor primi cu brațele deschise, chiar doar ca să urmărești meciurile dacă nu te simți în stare să dai piept cu veteranii.

Urmărește un concert online

Vor fi o mulțime. Justin Bieber, Steve Aoki, Tomorrowland, Untold, toți se pregătesc pentru un spectacol impresionant în ajunul anului nou. Unele sunt cu plată, dar 20-25 de euro nu mi se pare o sumă atât de impresionantă dacă vrei să îți aduci aminte cum era pe la festivaluri. Caută cel mai mare ecran din casă și distrează-te împreună cu toți cei care urmăresc aceste evenimente.