Video | Cei mai bogați oameni din lume💸 | Sezon Nou

După o lungă și binemeritată pauză revenim cu un nou sezon din “Prețul Corect”. Așa cum v-am obișnuit începem cu un nou intro, o grafică schimbată și de acum într-un nou decor. Am muncit mult, m-am gândit și tot răzgândit, și până la urmă asta este forma finală. Așa că, hai să-l vedem împreună și vă aștept apoi în rubrica de comentarii cu sugestii și păreri.

Și pentru că tot vorbim despre un nou sezon, m-am gândit că trebuie să începem cu un subiect deosebit. Noi aici, la “Prețul Corect”, am tot vorbit despre costurile unor produse ori servicii, am amintit costuri de câțiva cenți ori am mers mai departe și am vorbit de costuri de sute de milioane de euro. Așa că, ce episod ar fi mai bun pentru noul sezon dacă nu o listă a celor mai bogați oameni din lume. 

Și pentru că sunt sigur că știi deja cine ocupă primele poziții, m-am gândit să abordăm lucrurile un pic altfel. Astfel, pe lângă o listă lungă și anostă cu nume de oameni și cifre, vom avea și categorii după cum urmează: Cel mai bogat om din lume, cel mai tânăr, cel mai bătrăn, cel mai bogat dintr-un anumit domeniu și două bonusuri. Curiozitatea m-a făcut să încerc să aflu care a fost cel mai bogat om din istorie, iar dacă ești curios cine a fost și ce avere a avut, te invit la primul episod .