[Video] Ceas Tissot T-Classic Le Locle

Pentru un bărbat, ceasul este cel mai puternic accesoriu pe care ar trebui să-l poarte. Însă nu vă grabiți să purtați orice model de ceas. Trebuie să se potrivească pe încheietura mâinii și mai ales trebuie să fie pe gustul vostru. Nu luați în calcul idei de genul: “acesta se poartă, deci trebuie să îl port și eu”.

Un ceas clasic, elegant, cum este și Tissot T-Classic, va fi întotdeauna alegerea perfectă pentru domnii care aleg zilnic ținuta business, office. Dacă ceasul este și de marcă, nu neapărat cea mai scumpă, atunci rezultatul este unul plin de personalitate, stil și eleganță.

Tissot T-Classic Le Locle are un mecanism automatic, cu geam safir, tratat și rezistent la zgârieturi, sistem de închidere cu cataramă tip fluture, capacul pe spate este transparent și permite vizualizarea mecanismului. Este un ceas mai pretențios, aș spune eu, pentru că atunci când îl scoateți de la mână (seara, spre exemplu) trebuie să-l întoarceți de la remontor (cheiță) pentru ca el să poată funcționa la parametrii cât mai mult timp.

Specialiștii spun despre Le Locle că nu ar fi un ceas prea precis și asta pentru că ar avea o abatere de 5-15 secunde pe zi. Însă ticăitul lui mărunt te fascinează.

Tissot T-Classic Le Locle T41.1.423.33 îl găsiți pe watchshop.ro

Mulțumim Chocolat Debauve&Gallais pentru găzduire și Mode360 pentru soluția de filmare 360°.