Telefoane foldable pe care le poți cumpăra

În episodul de astăzi abordăm un subiect pe care… să zicem că l-am ocolit o perioadă, însă cred că acum este momentul potrivit – care sunt variantele și cât costă cele mai interesante telefoane flexibile. Hai să începem.

Motivul pentru care n-am abordam până acum acest subiect este legat de faptul că până acum nu aveam prea multe variante disponibile. Multe modele anunțate, concepte și așa mai departe, dar nu foarte multe dispozitive disponibile. Acum însă, lucrurile s-au schimbat și, mai mult sau mai puțin, fiecare producător important are câte un model disponibil. Unii producători propun variante cu adevărat flexibile, alții au interpretat diferit ideea de telefon hibrid, dar cu siguranța toate au ceva interesant. Unii spun că doar cele care au un ecran flexibil sunt cu adevărat telefoane pliabile, în timp ce aruncă cu dislike și comentarii negative spre alte intepretări și variante. Eu cred că acest segment nou merită exploatat în toate modurile posibile, iar timpul și utilizarea ne va convinge care variantă este cea mai bună. Inovația este inovație, indiferent de numele pe care-l poartă și trebuie încurajată. Așadar, noi vom vorbi aatăzi despre toate variantele de telefoane hibrid, fie că este vorba de ecrane pliabile, fie că vorbim două ecrane unite printr-o balama, rotative și așa mai departe.

Întrebarea mea pentru tine este: Care model de foldable este preferatul tău și de ce? Lasă-mi un comentariu și hai să dezbatem împreună. Până data viitoare, numai bine!

Dar să nu mai lungim vorba și să trecem la ce ne interesează de fapt – ce telefoane foldable poți cumpăra acum: