TV-ul de 7 metri ce consumă 9000W – Samsung The Wall

fbt

Acesta este televizorul de 7.41 metri ce consumă doar 9000W pe oră. Și poate fi și mai mare de atât, depinde doar de tine și de cât de mare ai peretele în sufragerie. Sau pe clădirea vecină. Samsung The Wall este un televizor modular de tip MicroLED, compus din panouri cu o rezoluție de 960×540 pixeli. 16 astfel de panouri au o rezoluție 4K, iar ce am văzut noi la CES, monstrul de 7 metri ajunge la o rezoluție de peste 16K.

Ce este mult mai spectaculos la acest televizor este că poate fi montat oriunde și oricum. Nici măcar nu trebuie să respecți formatul de 16:9 ci poți să îmbraci stâlpii dintr-o clădire sau să îl pui sub ce formă vrei tu. Acum, consumul de 9000W se aplică pentru panoul de 300 de inci văzut de noi, cele 16 module necesare rezoluției 4K ajung la doar un consum de 230W dacă îl ții la luminozitate maximă.

Ce m-a surprins este cât de bine se îmbină panourile, abia dacă le poți vedea cu ochiul liber dacă te apropii de ele. Nu te deranjează sub nici o formă, nici dacă îl instalezi la tine în dormitor și stai la un metru de el. Nu, nu îți mai pune televizor în dormitor, nu ai idee cât de bine dormi dacă nu te uiți la un ecran luminos înainte să pui capul pe pernă.