Toate jocurile copilăriei acum online!

Street-Fighter-2

Azi m-am trezit cu chef de lucru. Eram hotărât să termin ce am de făcut în câteva ore și să mai fac ceva în avans ca să nu mai dau vina pe ziua de luni. M-am îmbrăcat, mi-am luat sandvișurile și am ieșit pe ușă. În metrou am dat peste acest site care îmi promitea mii de orgasme doar cu un singur click. E clar mâine mă lipesc de ecranul laptop-ului cu un caston de chips-uri și 2 litri de cola lângă mine.

Prehistorik, Prince Of Persia (ăla chinuitor cu grafică din 1990 și timp limită de 60 de minute) și Disney’s Lion King și Alladin sunt doar câteva din titlurile pe care le poți juca și tu din cele 2000 de jocuri MS-DOS disponibile AICI!

Street Fighter 2, Wolfenstein 3D, Stunts, Sim City, Lemmings 2, Leisure Suit Larry, Disney’s Duck Tales, Batman Returns, Jazz JackRabbit, Advanced Tactical Air Command, Frogger, Master Of Orion, Bruce Lee, Mario Brothers VGA, Pac-Man, Lamborghini – American Challenge, Crazy Cars, Teenage Mutant Ninja Turtles II, mai e cazul să mai insist?

Toate jocurile copilăriei le poți juca doar de pe PC dintr-un browser Chrome. Nu sunt optimizate pentru touchscreen mai ales că în 1990 nici măcar mouse-ul nu era un element de control pentru jocuri. Joystick-ul era la putere atunci.

Yahoo-Internet-Archive

The Internet Archive este cunoscut și pentru Wayback Machine, o colecție impresionantă de pagini web, așa cum arătau ele acum 10-15 ani. Exemple sunt Yahoo, Aol, Mail. E interesant că poți vedea schimbările unei pagini web de-a lungul timpului, doar mutând slide-ul din partea de sus a ecranului pe anul dorit. Pe site veți găsi și o colecție impresionantă de muzică precum și peste 3 milioane de cărți gratuite în format electronic.

Atenție! Acest articol va duce inevitabil la pierderea a cel puțin 2 ore din timpul vostru prețios. Nu suntem responsabili pentru că ați întărziat la serviciu, nu v-ați terminat treaba în timp util sau ați uitat să luați copilul de la grădiniță. Ah, e la școală? Lasă că vine singur!

Uite aici o listă cu cele mai populare 20 de jocuri de pe Internet Archive

Oregon Trail, The
Prince of Persia
Oregon Trail Deluxe, The
4D Prince of Persia
Wolfenstein 3D
Stunts
SimCity
Prehistorik 2
Lemmings 2 – The Tribes
Super Street Fighter II
Disney’s Aladdin
Street Fighter II
Dune 2 – The Building of a Dynasty
Bust-A-Move
Donkey Kong
Castle Wolfenstein
Leisure Suit Larry 1 – Land of the Lounge Lizards
Centurion – Defender of Rome
Golden Axe
Where in the World is Carmen Sandiego Enhanced.