Acesta este noul LG G8X Dual-Screen! Ce este diferit? Destul de multe având în vedere că a avut parte de o lansare separată. Este practic un al treilea model din seria G8, pentru că sunt diferențe atât față de LG G8 cât și față de G8S. Majore.

În primul rând ecranul este mai mare, 6.4 inci și rezoluția mai mică ca la G8. Doar FullHD+. Suficient însă pentru orice utilizator. Ține minte că orice telefon de la concurență vine cu rezoluția standard pe FullHD+ tocmai ca să mai economisească baterie. Apropo de aceasta, avem 4000 mAh cu încărcare rapidă și chiar și pe wireless. În rest, același procesor de top, Snapdragon 855, 6 GB RAM și 128 GB de stocare, și aceleași camere de invidiat, wide și normal. Lipsește însă una de zoom. Se pare că LG nu a acordat prea multă atenție la acest aspect, și cred că ne-am fi dorit așa ceva de la un flagship.

Carcasa este cel puțin interesantă. Vine separat de telefon la 150 de euro și cu toții ne dorim să fie inclusă în pachet pe viitor, la vre-o promoție. Al doilea ecran are aceeași rezoluție și luminozitate și chiar și același notch. Pentru simetrie spune LG, deși nu există încă o cameră frontală pe telefon. Se alimentează de la USB-C-ul telefonului (de aceea are și o baterie mai mare) și poți să îl folosești cu orice aplicație atât ca un ecran secundar cât și ca o extensie pentru acesta. Frumos.

Stai nu pleca, avem și televizoare 8K, dintre cele mai mari și mai frumoase. În plus LG ține foarte aproape de calitate și demonstrează cum unele dintre televizoarele concurenței nu respectă întocmai specificațiile pentru REAL 8K. Aici se referă la tehnologiile folosite de alți producători care se pare că afectează în mod negativ imaginea la nivel de contrast și claritate.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.