Merită sau nu merită? Aceasta este întrebarea? Am căutat recent o boxă cu bluetooth și am zis să arunc o privire și la brand-urile mai puțin cunoscute. Pe românește la boxele ieftine, sau mai ieftine, de care nu a auzit nimeni. Sigur, dacă dai 300 de euro pe ea ai pretenția să se audă bine dar ce se întâmplă când ai doar 300 de lei de investit pentru plăcerea ta auditivă?

Divoom Voombox, da știu, și mie îmi vine greu să îi pronunț numele, a fost nevoie de ceva exercițiu ca să îl și scriu, mi-a atras atenția pentru că are review-uri bune. Chiar prea bune. Cea de pe masa noastră de review a venit de la smart-products și chiar m-a făcut curios. Până acum m-au impresionat doar boxe cu un preț mai ridicat. Am așteptări mai mari la partea de sunet și îmi este deseori teamă să nu fiu dezamăgit.

Dar, totuși, se pare că și unele brand-uri au produse de calitate. De la construcție până la cât de repede te conectezi la ea și cât de ușor este de folosit, mi-am dat seama că nu este deloc o alegere greșită. Ba mai mult, merge conectată împreună cu o altă boxă la fel, în acest caz ai deja un sistem stereo. Una dintr eele devine canalul din stânga, celalată canalul din dreapta.

Știu, pe tine te interesează cum se aude. Ei bine, depășește cu brio o boxă de renume pe care o găsești la același preț. Oricare din ele. Are claritate, cel mai important lucru, nu distorsionează sunetul nici la maximum, are frecvențe joase, medii și înalte bine echilibrate și are chiar și putere. Probabil chiar cei 30 de wati pe care îi promite pe cutie. Și face asta cu nu mai puțin de șase difuzoare, câte trei pentru fiecare frecvență, pe fiecare parte. Așadar, indiferent cum ai așeza-o, chiar are sunet la 360 de grade. Aproape, de sub masă nu se aude chiar la fel :)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

One comment

  1. 1

    Myria 9042 e taticul boxelor portabile pana in 200 de euro.Claritate, bass, putere, baterie(6000mah), pret 400 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.