[Video] Smiley, de meserie optimist

Sinceritatea. Asta m-a frapat mai întâi la el. Cu asta încep când le povestesc altora despre Smiley. E frapant de sincer și în fața camerei dar și în afara cadrului. Nu că ar fi gata să bârfească despre orice ci este pur și simplu optimist. Așa e el și radiază o stare de bine care îl încojoară ca o aură.

E surprinzător cum poate să rămână atât de pozitiv pentru că nu e lucru ușor să ajungi cel mai apreciat artist din România. Stau martori peste trei milioane de fani pe Facebook. Cântăreţ, compozitor, producător, prezentator, actor, optimist incurabil. Andrei Tiberiu Maria este toate acestea.

Și-a construit cariera mereu cu zâmbetul pe buze dar știe că succesul trebuie împărtășit. A construit o echipă din tineri care răspund la apelativul HaHaHa Production. Compozitori, textieri, producători muzicali, manageri dar și tinere talente. Toți se adună zilnic în studiourile puse pe picioare de Smiley. Hahaha Production este casa lui de producție în care a investit cam tot ce a câștigat ca artist.

Începând cu 1 iunie Smiley devine ambasadorul Huawei România. Am încercat să îl “citesc” cât l-am însoțit la Belgrad pentru filmarea celui mai nou spot publicitar al mărcii. Urmăriți interviul video și veți înțelege de ce numele de scenă îl definește complet.