Produsele săptămânii

M-am gândit ca de acum înainte, în fiecare sâmbătă, să-ți prezint câteva idei de ținute sau produse pe care ți le recomand. Voi încerca să formez fie ținute complete, fie să-ți arăt câteva elemente vestimentare, gadget-uri, produse de îngrijire care merită atenția ta. Așadar, fiind primul, aștept cu deosebit interes păreri și sugestii de la voi, iar dacă ai vreun produs preferat pe care ai vrea să-l recomanzi și altora lasă-mi un comentariu și spune-mi ceva despre el.

Geaca de puf Tommy Jeans

Nu doar că recomand cu căldură, la propriu, să porți pe timpul sezonului rece jachete cu puf, dar aceasta este și la un preț foarte bun. La momentul la care ți-o prezint eu este redusă la 689 de lei de la 999 de lei. Așa că, dacă n-ai apucat până acum să-ți cumperi o jachetă de iarnă sau dacă pur și simplu vrei una nouă, eu zic că aceasta este o variantă de luat în calcul.

Hanorac Scotch & Soda

Hanoracee sunt un aliat de nădejde pe timpul sezonului rece, iar pe mine acest model m-a atras din prima. Pe lângă zecile de modele în culori anoste, acesta parcă este altceva. Da, este ceva mai scump, dar îți spun din propria mea experiență că brand-ul Scotch & Soda face haine de calitate. Așa că, din punctul meu de vedere poți să cumperi cu încredere de la ei cam orice fel de articole vestimentare.

Gant – Papuci de casa Joree

Nu știu dacă ai mai încercat până acum acest tip de papuci de casă, ori dacă ești în general genul care să poarte papuci sau șosete în casă. Nu doar că sunt mai comozi, dar sunt și mai călduroși. Genul acesta de papuci de casă sunt chiar mai călduroși și mai comozi decât cei clasici și nici nu se murdăresc atât de repede. Există pe piață o mulțime de modele de la diferite brand-uri, așa că ține doar de tine să alegi. Eu am găsit unii de la Gant care sunt pe gustul meu.

Tenisi Guess Jeans

Un model simplu, dar de mare efect, potriviți cu aproape orice ținută. Tenișii nu doar că sunt comozi, dar pot fi adaptați cu ușurință mai multor stiluri vestimenare. Totuși, dacă se anunță vreme rea renunță la ei în favoarea unor ghete sau bocanci. Dacă-ți plac poți profita de prețul, zic eu, destul de bun. Știi tu.. fă-ți iarna car și vara sanie..

Periuța de dinți din bambus

Despre utilitatea și avantajele bambusului ți-am vorbit într-un material mai amplu pe CaseBune.ro, iar dacă ești interesat să-l citești îți las un link aici. Scurt și la obiect, bambusul este un material mult mai prietenos cu natura, în sensul că, folosit responsabil, acesta se poate regenera mai repede decât îl putem noi consuma, lucru aproape imposibil de obținut cu lemnul obișnuit. Nu este de mirare că din ce în ce mai multe companii produc alternative la obiectele care până acum se fabricau fie din lemn fie din plastic. Este și cazul Periuței Bamboo, produsă din bambus și împachetată în materiale reciclabile și compostabile, iar perii din nylon, fără BPA. Au si opțiune de abonament la două sau la trei luni. Cu alte cuvinte, scapi de grija schimbatului periuței. Achiți abonamentul și ei îți trimit la data stabilită o periuță nouă. Vechea periuță fie o poți recicla, fie îi poți da o viață nouă folosind-o în alt mod. Adica  pentru pantofi sau alte locuri greu accesibile. Dacă ești interesat îți las aici un link și hai cu comanda.