Mai nou, una dintre destinațiile preferate ale românilor când vine vorba de vacanțe, mai ales pe timp de iarnă, a devenit Bali. Și dacă tot este atât de frig afară zic să ne încălzim cu niște imagini cu peisaje exotice. La prima vedere pare o extravaganță, o destinație mult prea scumpă, rezervată doar elitelor. Dar nu este așa. Cel mai important aspect? Îl știi deja, programarea vacanței din timp ca să găsești cele mai bune oferte pentru cazare și transport. Iar pentru destinațiile exotice, biletele sunt cele mai scumpe. 

Și cazarea poate fi scumpă dar asta depinde foarte mult de ce-ți dorești. Găsești o mulțime de opțiuni care mai de care mai interesante. Ai la dispoziție resorturi de lux cu piscine interminabile și peisaje sălbatice de-ți taie răsuflarea, dar și hosteluri. Cea mai ieftină variantă este patul de hostel, într-o cameră comună pe care o împarți cu alți turiști. Ceva mai scump, evident este camera de hotel cu un pat doar al tău. Aici poți să dai lejer și 100-150 de euro pe o cameră la patru stele. Bun. Ai ajuns în Bali? Te-ai cazat? Trage aer în piept, relaxează-te, fă câteva poze și hai să vedem ce atracții turistice găsim. Încep cu partea bună. Majoritatea, pe lângă priveliști și natura în sine, sunt foarte ieftine. De ordinul câtorva dolari. Însă… costă foarte mult transportul. De fapt și de drept, transportul va costa mai mult decât obiectivul. La capitolul mâncare pregătește-te să plătești mult, mai ales dacă nu o să te împaci cu mâncarea tradițională și vrei ceva cu specific internațional. Însă, dacă te atrag mâncărurile lor tradiționale te-ai scos! Vei face economii substanțiale. 

Acestea fiind spuse, dacă ești curios care este costul total al unei vacanțe în Bali, te invit să vizionezi clipul de mai jos. Chiar dacă nu ai în plan o astfel de vacanță, acele peisaje te vor ajuta măcar să te mai încălzești.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.