Așa-i că n-am mai vorbit demult despre Apple și ale sale produse? Păi dacă tot s-a lansat noul Mac Pro am zis că trebuie să îi dedic un episod. Așadar, fără alte introduceri, hai să vedem cât costă un Mac Pro configurat la maximum! Dacă-ți amintești clipul meu despre “Cât te costă să fii fanboy Apple” știi cu siguranță și suma totală. Un Mac Pro configurat total ajunge să coste chiar și dublu.

Glumele cum că ar arăta ca o răzătoare, dar mai ales cele despre noul stand care se vinde separat și care mai și costă o avere… Este plin internetul de ele. Decizia de a vinde separat suportul mi se pare o mișcare neinspirată de marketing. Pentru că, ce să vezi, toată atenția s-a canalizat asupra glumelor și prețului exagerat de mare și prea puțin asupra performanțelor. Pentru că, dincolo de toate aceste glume și exagerări, display-ul și Mac Pro-ul sunt niște bestii când vine vorba de performațe. În plus, ce n-au înțeles mulți este că acestea se adresează unui public țintă – profesioniștii. Atât monitorul cât și Mac Pro sunt dedicate lor, iar în această industrie cam astea sunt prețurile. 

Dar să lăsăm de-o parte aceste detalii și să trecem la ce ne interesează. Cât ar costa un Mac Pro configurat la maximum alături de noul Pro Display XDR? Află în clipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.