VIDEO – Ce poți face weekendul acesta, în București

Gata și cu săptămâna asta. Am ajuns din nou la vineri, ziua mea preferată. Și mare îmi este bucuria să vă prezint locurile și activitățile ce merită să le încercați zilele acestea. Hai să-ncepem!

VINERI

Muzică românească pe ritmuri de swing

Ceainăria ARTea vă invită la o seară cu muzică românească veche, reinterpretată pe ritmuri de swing, manouche, tango, bossa, blues și altele. Ioana Ernea ne cântă cu vocea, Radu Sinaci la violoncel acompaniat de Pavel Zurka la contrabas. Prețul biletului este de 30 de lei.

Film – Dunkirk

weekend

Pentru vineri seara vă recomand un film. Este vorba despre Dunkirk. Eu am fost, l-am văzut și abia aștept să îl revăd. Acțiunea filmului este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact în zilele bătăliei din localitatea cu același nume. Nu vă spun prea multe pentru că nu vreau să vă stric surpriza. Vă spun doar că Hans Zimmer este cel care s-a ocupat de coloana sonoră a filmului. GE-NI-AL.

SÂMBĂTĂ

Marele Picnic

weekend

Sâmbătă îți recomand să dai o tură pe la Grădina Botanică din București. Universitatea București și Grădina Botanică  organizează în acest weekend a patra ediție a Marelui Picnic ShortsUP.  Ca în fiecare an, Marele Picnic va anima Grădina prin film, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane și experiențe gastronomice inedite. Prețurile încep de la 25 lei/ seară și ajung până 40 lei pentru abonament.

Un pic de umor

weekendul acesta, în București

Revin la Ceainaria ARTea pentru un show de improvizație fresh, răcoritor de vară! Biletele la acest spectacol sunt improvizate sub formă de donații.

DUMINICĂ

Teatru – Revizorul 1

weekend

Așa cum v-am obișnuit, ultima zi de weekend este despre teatru. Revizorul 1 este un spectacol independent prezentat în cadrul „Săptămâna Mălăele la Tnb“ găzduit de.. TNB. Piesa lui Gogol surprinde panica ce cuprinde un orăşel de provincie atunci când se anunţă vizita unui revizor. Revizorul este cea mai jucată piesă a lui Nikolai Vasilievici Gogol. Prețul unui bilet este de 100 de lei.