LENSA AI – Cum îți faci AVATAR, și cum îți FURĂ POZELE

Moamă ce poză mișto de profil ți-ai tras! Cum ai făcut-o? Vreau și eu!

Uite, instalează aplicația asta și ți le face automat, trebuie să îi dai doar 20 de selfie-uri cu tine ca să le proceseze mai bine, și eventual datele tale personale, contul bancar că deh, nimic nu e gratis și eventual și următorul nou născut ca ofrandă.  Pare o afecere bună, nu? Doar ca să îți mai iei niște like-uri pă social media, acum cât e trendul pozelor hiper editate. 

Bine, bine, hai să îți arăt cum se fac că știu că mori de curiozitate! Așadar, pregătește-ți portofelul și pregătește-te să îți vinzi și sufletul. Și da, o să o fac și eu ca să fiu în trend cu ce se întâmplă, păi nu așa-i frumos? Nu mă mai interesează oricum unde sunt datele mele că până la urmă asta e treaba mea, să îmi pun poza, vreo 50 pe secundă pe internet.

Sunt câteva aplicații care rup topul acum la făcut desene animate din poze, Lensa, TikTok, și dacă folosești Snapchat sigur și acolo e bătaie. Adevărul că de la finalul lunii noiembrie a explodat totul. 

Lensa a fost cel care a decllanșat totul, și a făcut-o și cu cap. Magic Avatar, fucția de auto-editare a pozelor tale folosește practic motorul de AI Stable Diffusion, funcțional de mai bine de trei luni. Și da, rezultatul e atât de bun pentru că folosește miliarde de imagini deja analizate de pe internet, precum miliarde uploadate în ultimele câteva săptămâni de la utilizatorii care au și plătit pentru asta.

Nu zic că e rău, nu zic să nu te distrezi, dar știi ce dai la schimb? Pe lângă bani de altfel?