Laptop-ul ideal pentru doamne și domnișoare

Nu spun că nu l-ar putea folosi și băieții, mai ales că ei s-au entuziasmat cel mai mult atunci când a ajuns la studio acest Huawei Matebook X. Chiar și așa, mi l-am însușit eu pentru câteva zile pentru a mă obișnui cu unul dintre cele mai mici și mai sexy ultraportabile.

Telefonul nu îmi este de ajuns pentru ce fac în fiecare zi, și am nevoie de un ecran mai mare, cum de altfel cred că faceți și voi. Laptop-ul este și va rămâne unul dintre cele mai utilizate gadget-uri și de către femei. Noi ne dorim însă ceva cât mai mic, mai ușor, care să încapă la nevoie într-o geantă și să atragă privirile atunci când îl așezi pe birou.

Huawei Matebook X reușește să atingă toate aceste aspecte, și m-a impresionat din toate punctele de vedere.

Matebook X este un laptop de care te atașezi rapid. Este ușor, subțire, cu ecran cu touch, rezoluție mare 3K, buton de on/off cu amprentă ca să apeși o singură dată. cameră integrată direct în tastură, silențios, construit din aluminiu și acoperit într-o culoare silver frost, dar aș zice mai degrabă un alb perlat.Are 284 mm lățime, 13,6 mm înălțime și 206,7 mm grosime, iar greutatea de doar 1 kg. Sistemul de operare este windows 10 home, ecranul are o rezolutie de 3000X2000, are un procesor Intel Core i5, 2 porturi USB-C, ca să îl poți și încărca și conecta la orice ai nevoie, mufă jack 2 in 1, bună și pentru căști și microfon.

Apropo de încărcător, îl poți folosi pentru orice telefon cu mufă USB-C, ba chiar și pentru iPhone dacă ai un cablu dedicat, și ți-l va încărca la cea mai bună viteză. Am încercat cu Huawei, cu Apple și chiar cu Samsung și toate au fost cu bateria la 100% în puțin peste o oră.

Un alt lucru care mi-a plăcut la el este culoarea. Deși nu mă aventurez după pastel-uri îmi place că au reușit să acopere capacul laptop-ului cu o nuanță care pare diferită în funcție de lumina din care îl privești. Cel testat de mine era Cherry Blossom Powder însă îl găsești și pe nuanțele Frost Silver, Interstellar Blue, și Green Mountain Daisy. Ultimul este o bijuterie doar din fotografii.
.