De când eram în Brașov aveam un impuls să mă angajez într-o companie mare, una cum este Siemens, de exemplu, mai ales că sediul lor de ”acasă” era destul de impunător și prietenii mei care lucrau acolo spuneau că este cel mai bun job de pe planetă. Practic era singurul loc unde auzisem că au gustări și un loc de recreere unde se întâlneau cu toții și jucau ping-pong sau mâncau împreună.

După conversația cu Leo, am înțeles și de ce. Siemens nu este doar o companie mare, este un colectiv de oameni frumoși unde chiar faci ce îți place. În cazul lui Leo, hacking, mult hacking, pe multe mașinării, utilaje și dispozitive despre care nu are voie să vorbească. Nu de alta dar job-ul lui este să găsească problemele hardware și software din dezvoltarea produselor sau programelor. Cam atât pot să spun despre ce face el acolo, mai multe spune el. Și mi-a răspuns cu drag la toate întrebările.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Bună,

    Mi-a plăcut foarte mult acest interviu, cum, de altfel, îmi plac mai toate interviurile lui George pe care le urmăresc zilnic de vreo săptămână încoace! Pot să zic că m-au inspirat să cred că se poate face treabă bună și în România și ca student să mă gândesc acum de 2 ori dacă să mai plec din țară la terminarea facultății.
    Am încercat să aflu mai multe despre cum aș putea începe o carieră la Siemens intrând la voi pe site, însă nu am mai găsit nimic. :(
    Mă puteți ajuta cumva?

  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.