Am găsit în arhivă încă un interviu de la ICEEFEST. S-ar putea să fie ultimul. Sau poate nu… Claudiu Pândaru și-a început cariera de jurnalist în urmă cu 18 ani, la radio. A ajuns rapid la Știrile PRO TV unde mi-a fost coleg o perioadă, apoi la gândul.info și ulterior la Mediafax. Acum 3 ani a fondat republica.ro, alături de alți trei oameni de încredere.

Este încă unul dintre jurnaliștii neconvertiți la video deși am încercat de multe ori să îl tentez în această direcție. Declară că nu e nici măcar mare consumator de jurnalism vorbit și filmat. Este interesat mai mult de valoarea conținutului decât de forma în care este prezentat, dar, preferă conținutul scris, pentru că știe că printre rânduri și idei bine așternute pe hârtie se află informații valoroase pe care le poți descoperi doar după ce recitești uneori un text.

Dacă îl cunoști nu ai cum să nu îl îndrăgești. Este calm, calculat și foarte atent cu ce spune, tocmai pentru că vrea să transmită un mesaj corect și bine intenționat și pentru asta îl vei respecta din primul moment. Este pasionat de ceea ce face.

Dacă îl citești, din nou, îl vei aprecia și mai mult. Modul în care scrie te facă să savurezi fiecare paragraf, așa cum o făceai când erai mic cu o carte nouă pe care nu o puteai lăsa din mână. Chiar dacă părinții ți-au spus că trebuie să te culci devreme. Vă las în compania lui în această seară, și, deși este un interviu lung pe care vă recomand să îl urmăriți pe un ecran mare, sunt sigur că la finalul său veți deschide și Republica.ro ca să îi citiți și articolele.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3
    • 4

      Cu siguranță mă gândeam la o televiziune unde tot conținutul este integral 4K, filmat și difuzat. Momentan se face upscaling la mai bine de 80% din grilă, avem știri și câteva filme filmate nativ 4K, însă prost comprimate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.