Cum să te îmbraci dacă ești scund

Unii bărbați au o mare problemă cu faptul că sunt mici de înălțime. Probabil este de la faptul că un studiu făcut de Ohio State University spune că un bărbat înalt are toate șansele să câștige cu 30% mai mult decât unul scund. De asemenea, este știut că un bărbat scund are un câmp de pradă mai restrâns printre reprezentantele Afroditei.

Oricare ar fi motivul, aceasta este o problemă reală.

Trebuie să fiu sincer și să îți spun că nu există nici un miracol care să te transforme peste noapte din Kevin Hart în Michael Jordan, dar sunt anumite trucuri care te vor ajuta.

Uită de pantofii ortopedici sau cei cu talpă înaltă. În continuare îți voi spune cum să te îmbraci ca să arăți mai înalt.

Îmbracă aceeași culoare

Un oufit monocrom scoate în evidență corpul și îl face să pară mai înalt. Tehnica de a îmbrăca o singură culoare în mai multe nuanțe este și o tendință toamna aceasta, dar va face ca ochii celorlalți să îți scaneze silueta din cap până în picioare fără a se opri. Cu cât culorile sunt mai închise, cu atât este mai bine. Totuși este bine să te ferești de negru care te va face să pari mai mic, așa că alege bleumarin sau gri închis.

blazer-waistcoat-dress-shirt-dress-pants-chelsea-boots-tie-pocket-square-gloves-sunglasses-original-7546

Croiala face totul!

Găsirea hainelor potrivite pentru corpul tău contează. Nu purta haine prea largi. Știu că și tu ai găsit pe internet poze cu tipi care îmbracă haine mai baggy. Sunt pe val, dar nu sunt pentru tine. Este foarte important să știi măsura hainelor tale pentru că majoritatea bărbaților cumpără haine mai mari decât trebuie. Învață care sunt croielile care te avantajează și când găsești hainele potrivite la un magazin anume asigură-te că îl vei mai vizita. În articolele trecute spuneam că ar trebui să te împrietenești cu un croitor care știe cum să ajusteze hainele cumpărate pentru statura ta.

Haine cu dungi verticale

Probabil știi și tu că dungile orizontale fac oamenii să pară mai mari pe orizontală. Aceeași logică se aplică și la dungile verticale. Așa cum liniile orizontale atrag atenția la lățimea corpului, cele verticale vor face ochiul să le urmărească de jos în sus. Astfel, vei părea mai înalt pentru ceilalți.

Îmbracă cămăși care au dungi verticale sau piese din textile care prezintă linii verticale, de exemplu, pantalonii din raiat.

double-breasted-blazer-dress-shirt-dress-pants-brogues-briefcase-tie-original-2029

Controleză proporțiile

Așa cum este bine să te asiguri că hainele sunt pe măsura ta, detaliile fine nu trebuie nici ele să fie exagerate. Gulerul cămășii, grosimea cravatei și reverul sacoului trebuie să fie mai mici decât în general.

Acest lucru înseamnă că totul este în echilibru cu înălțimea ta și vei evita scoaterea în evidență a detaliilor. Când ești scund, totul trebuie să fie în armonie.

Accesorizează în partea superioară a corpului

Până acum ar trebui să îți dai seama că ceea ce contează este să atragi atenția la partea superioară a corpului. Folosește batiste de buzunar, ace de cravată, eșarfe, pălării sau chiar ochelari de soare. Dar nu pe toate în același timp.

red-knitted-tie-white-lapel-pin-tweed-jacket-pocket-square-men-blue-shirt-style

Croiala în V

Orice bărbat care a îmbrăcat vreodată un costum a observat că arată mai înalt. De ce? Pentru că reverul în V atrage ochii în partea de sus a corpului și face ca umerii să pară mai mari. Această tehnică poate fi aplicată și la puloverul cu guler în V, mai ales că îl poți purta odată cu instalarea frigului.

Mens-V-neck-Sweaters-for-Fall-Winter-2013-2014-1

Ce să eviți?

  • Pantalonii scurți și cămășile cu mâneci scurte vor face ca extremitățile tale să pară mai mici. Alege pantalonii lungi și rulează-i în partea de jos. Desigur, când este vară, este mai greu să porți pantaloni lungi, așa că alege pantaloni scurți tăiați mai sus decât de obicei. Astfel, picioarele tale vor părea mai lungi.
  • Evită curelele în culori care fac contrast cu ținuta. Ține minte că orice dungă orizontală nu face casă bună cu persoanele mici de înălțime.
  • Cămășile lăsate în afara pantalonilor. Vor atrage privirea în partea de jos a corpului și te vor face să pari și mai mic de înălțime.
  • Pantofii masivi. Știu că vrei să pari mai înalt și crezi că niște pantofi mai mari te vor înălța. Nu este așa! Vor părea prea mari în picioarele tale.

Concluzie

Nu lăsa ca înălțimea ta să îți conducă viața. Mai sus ai câteva trucuri care te vor ajuta. Trebuie să te gândești că pentru fiecare tip scund care vrea să fie înalt, este un tip foarte înalt care ar vrea să fie mai scund. Așa e viața.