Big Boys Toys episodul 6 – mașini mici pentru orașe mari

Cât de mare poate fi o mașină mică? Dar, cât de mic poate fi un om mare? Ei, suficient cât pentru o combinație de toți banii.

În episodul de astăzi din Big Boys Toys vorbesc despre aceste mini-mașinuțe numite Wenkstern. 150 de kilograme, motor de 170 de centimetri cubi și vreo 15 cai putere. Vânjos nevoie mare și poate fi unealta ideală ca să explorezi Bucureștiul de la firul… mă rog… de la buza bordurii.

Și nu e chiar Small Boys Toys, căci la 1,85m încap spectaculos. Bine, după vreo 30 de minute încep să apară cârceii prin talpă, dar uiți rapid de durere când o să dai în prima groapă iar creierul se concentrează acum pe coccis.

Mititica nu are suspensie, iar tot șocul e absorbit de fesieri și anvelope. Dar, doamne, cât de distractiv poate să fie. Cei 15 cai putere chiar fac spectacol prin trafic. Și tu poți să mergi cu așa ceva prin oraș, te costă 400 de lei și te plimbi de te saturi printr-un tur spectaculos al Capitalei. Totul se face-n gașcă. Trebuie doar să cauți hot rod fun și să dai un telefon.

Eu mă bag acum la un masaj cât timp te uiți la video. Numai bine!