GOOGLE TV MERITĂ!

Am fost un mare fan al lui Chromecast de când l-am descoperit. Mare, mare fan, mai ales pentru partea de audio. Este singurul gadget care funcționează cu adevărat bine atunci când vrei să trimiți imagine și sunet de pe un telefon cu Android pe televizor. Dacă mai face mofturi, îi mai dai un restart și se rezolvă orice problemă. Folosesc unul în bucătărie, în sufragerie și chiar și la studio și este funcția preferată de pe Spotify sau YouTube.

Google TV promite însă ceva nou. Aplicații. Este la bază un Chromecast Ultra 4K la doar 50 de dolari. Adică foarte ieftin în comparație cu un Chromecast Ultra pe care dacă îl mai găsești e posibil să plătești 70-80 de dolari, echivalent în Euro sau Lire Sterline.

Hardware la fel de bun, cu un software mult mai complex? Mulțumesc, da vreau! Google Chromecast TV sau Google TV este singurul Chromecast de care ai nevoie. Știe o mulțime de aplicații, are telecomandă și chiar poți să folosești comenzile vocale ca să deschizi orice vrei tu pe televizor.

Dacă nu ai un LG cu WebOS sau un Android TV de la Sony cu siguranță o să folosești doar Google TV de acum încolo. În plus poți să faci economie la televizor mai ales dacă vrei unul de diagonală mică. Ia-l fără SmartTv și îl faci tu Smart cu acest gadget.