Salut și bine te-am regăsit. Pentru că și noi #stămacasă, te invit în noul studio PPC, chiar aici la mine în sufragerie. Am un telefon, un televizor pe post de prompter și un altul ca monitorul de control. E primul episod filmat aici, așa că vă rog să fiți indulgenți. Începem Prețul Corect!

Subiectul de astăzi nu este unul de cancan. Ceva ce în urmă cu puțin timp părea doar un scenariu de film, o distopie răsărită dintr-o minte cu multă imaginație întunecată, a ajuns să fie realitate. Și pentru că este un subiect de interes, dar și pentru că sunt sigur că mulți dintre voi sunteți curioși, astăzi vorbim despre cât ne costă această pandemie… la nivel global. Apropo, 1 miliarde de oameni stau acum în izolare acasă. Nu sparge rândul, te rog!

Din fericire trăim într-o eră în care tehnologia și medicina sunt extrem de avansate, iar  Comunitatea internațională de cercetători a răspuns prompt în cazul urgenței de sănătate publică reprezentată de noua tulpină coronavirus. Așa cum a afirmat și Prof. Andrew Mesecar, de la Universitatea Purdue – „Lucruri care durau luni sau ani când a apărut SARS pot fi acum realizate în zile sau săptămâni”. Asta trebuie să ne facă să ne simțim optimiști, să lăsăm panica și conspirațiile de-o parte, dar să nu ignorăm sfaturile medicilor și specialiștilor. Stai în casă. Cu cât stăm mai mulți locului, cu atât scăpăm mai repede de pandemie iar viețile noastre vor reveni la normal. 

Fără alte introduceri, iată primul episod “Prețul Corect” filmat în sufrageria proprie.

https://youtu.be/zWhJzcPNCX0

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.