Cutii peste cutii, pungi în alte pungi peste alte cutii. Toți ținem un loc în casă ocupat de lucuri de care avem nevoie dar vrem să scăpăm pentru o perioadă de ele. Fie că vorbim de lucurile inutile adunate în timp de care nu ne putem despărți prea ușor, fie despre cele de care avem nevoie doar într-un sezon anume, toate devin la un moment dat o problemă. Fulare, pulovere, documente, jucării, bocanci, decorațiuni de Crăciun, reviste vechi… toate ocupă spațiu util. În loc să te bucuri de cât mai mult loc trebuie să stai cu ele depozitate în casă. Cum ar fi să pui toate lucrurile în cutii și să le depozitezi undeva în siguranță?

SOLUȚIA?

Box It este primul spațiu de depozitare din București dar și din țară, bazat pe conceptul „Storage Box Service”. Ai la dispoziție cutii standard de 60 cm lungime, 29 cm lățime și 41,5 cm înălțime ce suportă o greutate de până la 15 kg. În ele poți depozita orice ai nevoie. De la cărți, documente, jucării, alte cutii mici, decorațiuni de Crăciun, bibelouri, până la haine și încălțăminte. Fără conserve și murături, da?

Conform unui calcul făcut de cei de la Box It într-o cutie poți depozita 17 paltoane foarte groase de iarnă sau 32 de pulovere, nici mai mult nici mai puțin de 78 tricouri si bluze sau multe decorațiuni de Crăciun. Chiar și așa limita de 15 kg nu a fost atinsă. Iată mai jos ce am adunat eu în cutia Box It.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.